2777
2789

کلا ۱۳ و ۱۴ میشم  معلم ریاضی گفته ۱۷ بشی ۲۰ میدم   معلم زبانم همینو گفته. با کلیپ و اینا ام  نمیفهمم.

چیکار کنم پنجشنبه  امتحان زبان دارم هفته بعد

یکشنبه هفته بعد ریاضی 

کسی نیست یادم بده لاقل ۱۷ رو بشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه وارد نی نی سایت نشی و فلترشکنتو حذف کنی که بقیه ی اپا هم نری وقت میاری که بخونی. 

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
من هشتم که بودم چون غیرحضوری درس میخوندم کلیپای علوانیان خیلی برای ریاضی خوب بود خیلیییی بهترین است ...

اتفاقا کل بخشاشو دانلود کردم ولی انقدرر زیاده ۱۷ تا ۳۵ دقیقه هست  هعی میگم نمیرسم اینهمه رو نگاه کنم 

نگاه نمیکنم بهش

اتفاقا کل بخشاشو دانلود کردم ولی انقدرر زیاده ۱۷ تا ۳۵ دقیقه هست  هعی میگم نمیرسم اینهمه رو نگا ...

نه بابا بشین نگاه کن منم ویدیو هاشو میبینم

من دهمم ولی کمک تو جفتش خواستی بهم بگو حالا نمیدونم کجا در ارتباط باشیم

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱