2777
2789

۴ روز از موعد گذشته

علایم بارداری دارم

ولی درد پریودی دارم مخصوصا قسمت پایین کمر

ممکنه باردار باشم با درد پریودی؟! کسی داشته همچین حالاتی رو؟ میترسن بی بی چک بزنم😔😔

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدایاااا

یکی روداده ای۱۰۰گونه نعمت

یکی راقرص جوآلوده درخون

اونایی که مثل من میدون برای بارداری ونمیشه

به اونایی میدی که نمیخوان

خدایامنم نمیخوام دیگه بده بیزحمت

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

دیگه داریم نی نی داریم میشیم🥺😂🎠🤣❤️❤️هورااا

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

یجوری ک همش حس کنی الانه ک پریود بشی و چک کنی مدام خودتو؟! هی ترشخ آبکی میریزه تو لباسم فک میکنم پری ...

دردش که هست هی فک میکنی هر لحظه پریود میشی ولی اولش که عقب میندازی یه مدت رحم خشک میشه انگار ترشحات نداری بعدش حدود ۸ هفته ترشحات بیشتر میشه.

و خدایی که به شدت کافیست...
خدایاااا یکی روداده ای۱۰۰گونه نعمت یکی راقرص جوآلوده درخون اونایی که مثل من میدون برای بارداری ...

منم همینطور عزیزم منم همینطور....

پروردگارا ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم . . .    الهی شکر♥♥🧿🧿
عزیزم مگه نن گفتم نمیخام؟!

آخه گریه گذاشتی

نگاه کن

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
منم همینطور عزیزم منم همینطور....

توکل بخدا