2777
2789
اره 🤦 اسهال و استفراغ ببرش دکتر حتما

😖😖😖فعلا فقط الحمدالله تبه دارم کنترل میکنم

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد ویروس جدید اومده دیگه نمیدونم کدوم به کدومه

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

اره فکر کنم دختر منم هفته پیش سه روز استفراغ و تب خفیف داشت سرپایی خوب شد

من امسال باید برم کربلا                                                   بدجور شکستم ، خرابم                                                                      منو نبری پیشت یادم میمونه 💔💔                                           تورو خدا دعاکنید قسمتم بشه کربلا 🙏🙏

😖😖😖فعلا فقط الحمدالله تبه دارم کنترل میکنم

خداروشکر علائم دیگه اضافه شد دست دست نکن سریع ببر دکتر شدید بشه احتمال بستری کردن هست اونوقت جفتتون اذیت میشید

زمان ثابت کرده همتونو...
خداروشکر علائم دیگه اضافه شد دست دست نکن سریع ببر دکتر شدید بشه احتمال بستری کردن هست اونوقت جفتتون ...

دکترا باور میکنی حالیشون نی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پس منم دو سه روز یا تب می‌کنه یا سرفه یا آبریزش دیگه خسته شدم دکترم بردم فایده نداشته

وخدایی که به شدت کافیست بهم دیگه دعا کنیم باهم دیگه بخندیم به هم دیگه نخندیم 
پس منم دو سه روز یا تب می‌کنه یا سرفه یا آبریزش دیگه خسته شدم دکترم بردم فایده نداشته

عنبر نسا دود کن کنارش تضمینی

1
5
10
15
20
25
30
35
40