2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کاش تعریف کنی

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

مشکلی نداره از نظر شرعی چون شنیدم میگن نباید تعریف کرد

واقعا نمی دونم 

خوش به سعادتت ان شاءالله حاجت رواباشی

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

این کاش تعریف کنی

من یک سال پیش مریض بودم دکتر رفته بودم و حالم خوب نبود و پدر مادرم هم بودن رو صندلی نشسته بودم و منتظر بودم نوبتم بشه که یک لحظه فکر کردم روحم از تنم واقعا جدا میشه 

و صدا زدم یا خانم فاطمه زهرا همون موقع خانمی با صفات  ایشون وارد اونجا شدن و کنار من نشستن من با دیدن ظاهر ایشون اصلا بیماری که داشتم یادم رفت و بی تاب شدم و حالشون رو پرسیدم و یادم نمیاد که چی شد و چی گفتن اما من فقط نمیدونم نوبتم که رسید سریعا اونجا رو ترک کردم من اونقدر حالم خوب نبود که وقتی نوبتم رسید رفتم و یه حس خجالت داشتم 😭😭😭 اون موقع تکلمم  مشکل داشت اما از نگاه من می‌دونستن انگار چی میخوام بگم 

😭😭😭😭😭

من یک سال پیش مریض بودم دکتر رفته بودم و حالم خوب نبود و پدر مادرم هم بودن رو صندلی نشسته بودم و منت ...

ای خدا قربون کرمت😢😢خوش به سعادتت 

مریضیتون خوب شد؟

صورت ایشونم دیدین؟