2733
2734
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



2731

محلی رو نخیسون.با اب کم   قل بزنه.



هندی  رو   ۲ساعت بخیسون  با نمک....  با   اب  کم   قل   بزنه



و هر دو  رو  با اب  داغ  بشور بعد  از  ابکش.



بزار  اب ش بره و بعد   بریز توی  دیگ ت برای  دم. دم کنی  بزار




زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

اول برنج رو از شب قبل خیس کن 

بعد برنج رو ک تو اب جوش ریختی یه قاشق ماستم توش بریز بزار بجوشه و کف برنجو بگیر 

تقریبا موقعی ک برنج از گوشه های قابلمه به سمت وسط میاد یعنی امادس یه دونشو تو دستت بگیر اگه در حد خ کم سفتی داشت خوب

آبکش کن بعد تو یه لیوان نصف لیوان اب جوش نصف لیوان روغن بریز رو برنجت شعله همچنان زیاد باشه در قابلمه رو ک گذاشتی ۱ دقیقه گذشت شعله رو کم کن

بشورش قشنگ 4.5بار 

بعد خیسش کن 2.3ساعت 

بعد خواستی دم بدی ک روغن بریز کف برنجو بریز روش جوهر یا زعفران بریز و کمی روغن 

ی استکان اب از بغلش بریز بره تهش 

بعد سرشو بزار اگر دم کنی نداری زیرشو 2دقیقه زیاد بزار بخار زد و سرش گرم شد کمش کن و 1ساعت بعد اماده  اس 

هرکه از کوچه ی تنهایی ما میگذرد ب هوای هوسی هم ک شده سرکی میکشد و میگذرد 
سه چهار ساعت بزار خیس بمونه

دقیقا 

من یه بذنج دارم اگر خیس نکنم و بپزه خشک خشک میشه حتی وقتی گرم میکنم آب میریزم باز نرم نمیشه

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   77namnamak  |  6 ساعت پیش