2777
2789
عنوان

رفقا یه لحضه میاید

38 بازدید | 3 پست

رفقا من یه مدته خیلی مشکلات دارم گره پشت گره 

.از زندگی افتادم 

از صبح ده بار ب خودکشی فکر نمیکردم اگه از خدا نمی‌ترسیدم قطعا الان اینجا نبودم

ب این نتیجه رسیدم من دیگه نمیکشم و باید قرص بخورم

اومدم تاپیک زدم قرص اعصاب قوی معرفی کنیدد همه گفتن برو دکتر 

میشه یه دکتر خوب معرفی کنید که شرایط مالیمم خرابه بشه باهاش قرص تهیه کنم مصرف کنم

باورتون نمیشه یجوری شدم که از حرف زدن بقیه عصبی میشم فحش میدممم روانی شدم هر کی میاد یچیزی بهم بگه حس میکنم داره بهم فحش میده

ولی واقعا این زندگی نبود 💔ببخشید سرتون رو درد آوردم

.. میدونم همه جا و همیشه مزاحمم و باعث ازار همه

یه صلوات میفرستی برای سلامتی و ظهور امام زمان  ؟ :)❤️ دمت گرم🫀

لحضه یا لحظه؟

قرصا رو بدون نسخه نمیدن

خرداد ۱۴۰۳ : میشه لطفا برای پدربزرگم دعا کنید؟ دیابت زده به چشمش بینایی‌ش فوق‌العاده ضعیف شده. هر چند ماه می‌بریمش شیراز پیش دکتر فروردین به چشماش شوک الکتریکی میدن / دی ۱۴۰۳ : پدربزرگم فوت کرد. دیگه الان چشماش خوبِ خوب شده / بیاید برای رفته‌هامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. 

چند تا گیاهی معرفی میکنم خیلی بهتر میشی در عین حال وابستگی هم نداره 

اولی نوراگل هست نوراگل فورت هست که دوزش دوبرابرهست عصاره اسطوخودوس و سنبل الطیب  و اینها هست 

دومی لاوندیپ هست اونم عالیه 

اما خب تا اثر کنه یک دو هفته ای میکشه 

فعلا امضا ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند تا گیاهی معرفی میکنم خیلی بهتر میشی در عین حال وابستگی هم نداره  اولی نوراگل هست نوراگل فو ...

واااای نه من تا دو هفته دیگ دووم نمیارم ک😭امروز زنده موندم شاهکار کردم یچیزی میخوام فوری اثر کنه

یه صلوات میفرستی برای سلامتی و ظهور امام زمان  ؟ :)❤️ دمت گرم🫀