2777
2789
عنوان

حرکات جنینم رو نمیفهمم، ۲هفته ام

203 بازدید | 14 پست

حاملگی دوممه، احساسم اینحوریع ک انگار نفخ دارم، شکمم پیچ میخوره، انگار تو رحمم نفخ دارم، این احساس رو جاهای دیگ هم دارم، ولی نمیدونم بچه اس یا نه، بچه اولم از ۱۵ هفته میفهمیدم قشنگ وول میخوره، دیگ نگرانم ،جفتم قدامیه، انگار ن انگار بچه تو شکممه، ۲۰ هفته و ۵ روزم

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از هفته ۲۳ ۲۴ قشنگ حس کردم جفتمم قدامیه الانم که هفته ۲۸ ام قشنگ از رو شکمم تکون هاشو میبینم

باشه پس باید منتظر باشم هنوز

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
منم هر بار ب شوهرم میگم تکون خورد 😅😅😂😂

شوهر من که از حرکات بچه میترسه فقط خودم حال میکنم 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
منم هر بار ب شوهرم میگم تکون خورد 😅😅😂😂

بچه جنسیتش چیه ؟ 

کاربری سوم 🥲 سال ۹۷ کاربری اولمو زدم 🥲سر هیچ و پوچ خودمم نمیفهمم چرا میام میبینم زده تعلیق شدی نی نی یار خیر نبینی