2733
2734

اولین نکته اینه که خود هویج خوشمزه باشه طعم دار آبدار و نارنجی پررنگ

هویجی ای که طعم خوبی نداره مربا خوب نمیشه

چند تا دونه هل بنداز توش

اگه مربای پوست پرتقال رو جدا درست کنی و قاطیش کنی هم ترکیب این دو تا فوق العاده خوشمزه میشه .. به نسبت یک به دو یعنی هویج دوبرابر باشه

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728
اولین نکته اینه که خود هویج خوشمزه باشه طعم دار آبدار و نارنجی پررنگ هویجی ای که طعم خوبی نداره مرب ...

مرسی.خود مربا هویج ...نسبت هویج به شکرش چقده.من یه بار شکر کم ریختم مزه ش خوب بودا..‌ولی زود کپک زده.مادربزرگ خدا بیامرزم داده بود اینا هیچ‌مرگش نمی‌زد.نمیدونم چرا.

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز