من استانبولی رو اینجوری درست میکنم . خانمی پیاز داغ کن ، گوشت چرخ کرده رو اضافه کن ، زرد چوبه و هر ادویه ای رو که دوست داری بزن ، رنگ گوشت که عوض شد یکم(زیاد نه) رب بریز داخلش که سرخ بشه ، بعد از اینکه رنگ ربت تغییر کرد چندتا گوجه فرنگی توش رنده کن . سیب زمینی رو نگینی خرد کن و بهش اضافه کن . در قابلمه رو بزار تا هم طعم خامی گوجه و رب از بین بره هم سیب زمینی ها یکم نیم پز بشه . بعد برنجت رو اضافه کن ، باید حتما کته کنی ، فقط آب زیاد نریز که برنجت خیلی نرم نشه ، اگه کم بود میتونی دوباره اضافه کنی . زعفرونم اگه دوست داشتی به موادت اضافه کن خیلی خوب میشه . وقتی هم که آب برنجت تموم شد یکم دارچین روی پلوت بریز و دمکنی بزار . ایشالا که خوشت بیاد .