مرغ بزار داخل آب جوش دو دقیقه جوشید و کف کرد بریز تو آبکش
اینجوری خونابه هاش گرفته میشه
تو ظرف دگ پیاز رنده درشت بزن. با روغن تفت بده طلایی شد یک کم نمک و زردچوبه بزن و یک قاشق رب گوجه و یک قاشق رب انار با هم بریز و حسابی تفت بده با شعله کم ک نسوزه
بعد مرغ ها رو بچین توی همین َسس و کمی آب جوش تا روی مرغ ها بریز و بزار آروم آروم جا بیفته
این روش عالیه. خیلی خیلی خوشمزه س
ما با رب انار ملس درست میکنیم و میزاریم خورشت حداقل یکساعت دم بکشه تا حسابی روغن بندازه و کم آب بشه