💠تهوع یا ویار دوران بارداری💠 🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴 تهوع بارداری(ویار) یکی از الطاف الهی است. وقتی بانویی باردار می شود, مزاج جنین فطرتا پاک و به اعتدال نزدیک است, لذا مادر را تحت تاثیر قرار داده و نسبت به هر چیز غیر طبیعی واکنش نشان می دهد. 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 وقتی مادر قبل از بارداری نسبت به روغن زیتون و روغن محلی, شحم و دنپه , بر حسب عادت و سلیقه احساس تنفر😒 داشت, در بارداری با بوی آن, احساس آرامش😌 پیدا می کند چون اینها از طیبات هستند. 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 قبلا وقتی مادر از عطر , اودکلان , آدامس , خمیر دندان, خوشبو کننده های شیمیایی و ریکا و صابون لذت می برد, در حین بارداری متنفر و حالت تهوع پیدا می کند. و بالعکس از عطرهای طبیعی و بوی خوش گلها🌸 و شکوفه های طبیعت احساس آرامش و لذت و راحتی بدست می آورد. به طریقی جنین به مادر می گوید, مادر عزیزم! این بوی ناخوشایند غذا نشان از ناسالمی آن دارد, و این غذا و یا عطر و یا وایتکس, برای من , تو و پدرم نیز مضر است. 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 همین بانوی باردار که از هر بوی شیرینی 🍪و ساندویچ🍔 , متنفر است, در هنگام حضور در دامداری ها🐄 , اصلا احساس تنفر ندارد. چون بوی آن طبیعی است. جالب است بدانید؛ برخی مادران از برنج های سمی هندی, روغن نباتی و مرغ پرورشی🐓 بازار نیز ویار می گیرند, ولی از برنج های ایرانی به راحتی می خورند. 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 نوعی دیگر از ویار است که به علت سوء مزاجی, یعنی گرمی و سردی می باشد. یعنی اگر همزمان مزاج بچه گرم و مادر نیز غلبه گرمی داشته باشد, نسبت به خرما و گوشت و گرمی ها, احساس تهوع دارد, و از خوردن خیار لذت می برد و بالعکس اگر طبع نوزاد سرد و مادر نیز غلبه بلغم و سردی داشته باشد, نسبت به خیار و کیوی ویار دارد ولی خرما و کشمش و زنجبیل را با لذت می خورد. 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 پس داروی ویار سرد مزاجان , زنجبیل و داروی ویار گرمی مزاج؛ خوردن سیرابی می باشد. 🌸سالمترین فرزندان 👶, از مادرانی هستند که ویار داشته اند. 🌸 🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴 منبع:عطاری ابا،سید رضا صالحی ابری