این روشی که گفتم رو امتحان کن،یعنی معرکه میشه! پیاز رو خلال کن کف قابلمه(ترجیحا قابلمه بزرگ)بعد مرغا رو کف قابلمه بچین،زردچوبه،فلفل سیاه،(فلفل دلمه هم خوبه)آبلیمو بزن(اگه نمک زدی زمان پختش بیشتر میشه اما خوبیش اینکه مرغ له نمیشه) آبم بستگی به مرغت داره،اما آب زیادم مزه مرغ رو میبره،پس مثلا سه تا لیوان بریز،و بذار به حال خودش بپزه! بعد بیست دقیقه من آبکش میکنم،مرغا میریزم تو آبکش؛البته زیرش ظرف میذارم که آبش رو باز رو خود مرغ بریزم. مرغا رو باز تو ظرف میچینم،البته پیازاش رو دیگه نه!بعدش زعفرون،چوب دارچین و یکم زیره می ریزم!(میتونی بجای زیره عرق هل بریزی،خیلی کم) بعدش ربش رو سرخ میکنم با دو قاشق روغن!!می ریزم توش،البته ربش رو کم میکنم که رنگ زعفرونشم پیدا باشه.همه خورشت مرغامو دوست دارن.زمان زیادی برا پختش میذارم.اما واقعا همه دوست دارند. هرچیزیم برا تزیین میخوای یا سرخ کن یا بخارپز...
خدایا دریاب مرا،تنها رفیقم،بهترین رفیق تنهایی هایم...