2737
2739

بهم یاد بدین یچیزی بشه که ظاهرش خیلی خوب باشه 

لعاب دار و برشته و اینا😍🤤

خودم درست میکنم خوشمزه میشه ولی حس میکنم ظاهرش مثه اینایی که تو گوگله نیست🤣


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من خودم مرغ رو اول یه جوش میدم با نمک کف هاش بیاد بیرون بعد میشورم تو روغن سرخش میکنم 

پیاز داغ و رب و ادویه هاشم اماده میکنم مرغای سرخ شده رو میچینم توش بعدم یه استکان زعفران دم کرده میدم و میزارم بپزه 

خدا حالِ خوبُ نصیبِ دلِ مردم کنه   
2728

این روشی ک من میگم انجام بده مطمن باش عالی میشه مامان من مرغ مجلسیش تو کل فامیل و دوست اشنا معروف کار خاصی هم نمیکنه ولی واقعا خوشمزه مبشه با این روش.مرغ خام نکن یعنی پوستشو درنیار ک بد قیافه نشه و خود پوستش چون روغن میتدازه غذا خوشگل تر میشه،اول مرغتو با نمک زرچوبه بزار یکم یعنی از وقتی ک جوش اومد ی ربع بپزه،مرغ ک نیم پز شد حالا با روغن قشنک سرخش کن ،مرغ وقتی ابپز میشه خیلی راحتر سرخ و بریشته میشه،قشنک بزار مرغت سرخ بشه ،بعد پیاز داغ درست کن و پیاز نگینی خیلی خورد کن،پیاز سرخ سد با توجه به مقدار مرغت به پیاز رب بزن و رب تفت بده و بعدش به ربت هم یکم فلفل و ادویه بزن و بعد اون اب مرغ از صافی ردش کن و توش بریز ،یکم جوش بخوره و اگر اب نارنح داری توش یکم بریز ،رب یکم جوش خورد اون مرغ توش بریز و بزار یساعت دیگه بپزه ،بعد ک مرغ پخت و ابش غلیظ شد خاموشش کن،میتونی یذره اخراش یکم زعفرون خم بهش بزنی .

مرغو با پیاز فراون سرخ کن دو طرفشو 

پیاز که سبک شد زردچوبه و فلفل بزن و بعد فلفل دلمه ریز شده رو هم اضافه کن بزار سرخ شه

ربو تو روغن سرخ کن و به مرغ اضافه کن یخوردشم بزار کنار تا بعد اضافه کنی

آب داغ رو بریز رو مرغا

زعفرون دم کرده رو هم بهش اضافه کن هم خوش رنگ میشه هم خوش عطر

میتونی یه حبه سیر هم اضافه کنی 

یه تیکه فلفل دلمه و پیاز خام رو هم وقتی مرغ در حال پخته بریز توش ولی بعد از پخت برشون دار

2738
این روشی ک من میگم انجام بده مطمن باش عالی میشه مامان من مرغ مجلسیش تو کل فامیل و دوست اشنا معروف کا ...

مرسی از اینکه گفتی😍 

امتحان میکنم مرغ با پوست رو حتما

اگه برای شام میخایی از ساعت 3 بخوابون تو زعفرون و ادویه و نمک

بعد بمونه 

بعد تو روغن سرخ کن قشنگ 

بعد پیاز سرخ کن ادویه بزن مرغارو بچین

دلمه و هویج بریز 

رب رو سرخ کن و زعفرون بریز باز 

اخر پخت یکم پودر دارچین بزن 

پیاز هم رنده بده 

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687