2737
2739
سلام
ما از فلفل سبز تو پخت سس ماکارونی پیتزا و خیلی چیزای دیگه استفاده میکنیم می تونی خردشون کنی یا همینطوری بزاریشون تو فریزر من دلمه فلفل سبزم توش رو پر مواد کردم گذاشتم تو فریزر وقتی خواستم بخورم گذاشتم پخته خیلی خوب میمونه تو فریزر
به نظر من اینطوری خیلی بهتر از ترشی باشه ترشی رو که من تا حالا نخوردم فکر نکنم خوب باشه

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728
نازبانو جون فلفهات رو بشور و توش آب بریز بذار روی گاز وقتی جوشید آبش رو خالی کن و باز این عمل رو انجام بده تا 3 بار بار سوم وقتی جوشید توی آبکش خالیش کن و بذار تا خوب سردبشه و کاملا آبش بره بعد که کاملا سردشد بریزشون توی شیشه و روش سرکه بریز بسیار خوشمزه میشه .........نوش جونتون
2740
عزیزم اول دم فلفل ها رو کوتاه کن بشور و خشک کن روی دستمال پهن کن تا خشک بشه یک بوته سیر رو پوست بکن ونعنا و ترخون رو هم اماده کن و درون شیشه لا به لا فلفل و سیر و سبزی بریز و بعد سرکه کمی هم نمک اضافه کن میتونی از نعنا خشک استفاده کنی و اگر الان ترخون دم دست نداری بعدا اضافه کن
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687