2454
2561
عنوان

شهرتو با یک کلمه غیرمستقیم توصیف کن

| مشاهده متن کامل بحث + 47069 بازدید | 1527 پست

عششششششششششقه

کلم پلو

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بچه ها امروز بالاخره وسایل مونده جهیزیه امو خریدم!

کلش شد ۲ تومن منتها من ۲۵۰ دادم.. ۱ میلیون تخفیف داشت، بقیشو هم با اسنپ پی قسطی دادم.. بدون سود و چک و سفته!

حیف دیر اشنا شدم باش وگرنه کل وسایل مو قسطی میخریدم

لینکش رو میذارم به دردتون میخوره حتما

خم نشو

قزوین😂

خدایابه من و همسرم فرزندی عطا کن که تا آخرین لحظه عمرش قدردان زحمات پدرش باشد و عاشقانه دوستش بدارد" دلگرمی زندگیش باشد'تکیه گاه و غمخوار پدرش باشد' و من را اینقدر قوی بگردان تا بتوانم با تمام مشکلاتم بجنگم و عاشقانه به همسر و فرزندم محبت کنم. خداوندا'بارها گفته ام من برایت بنده خوبی نبوده ام اما تو برای من خدای  خوبی بوده ای و هستی"من بی صبرانه منتظر معجزه قشنگت تو زندگیم هستم.
2571

الودگی‌هوا

اگه بودی حال و روزم با الانم خیلی فرررق داشت🖤 غم تو از دل من اینجوری زندونی نمیساخت 🖤افتادم این گوشه دنیا تک و تنها دلم تنگ💔 تو که نیستی چی قشنگه توی این دنیای بی رنگ😭 منو ول نکن من این گوشه دنیا تک و تنهاااام 😭😭منه دیوونه از این دنیا فقط دستاتو میخوااام 😭💔🖤
قیمه روی حلیم

مشهد؟

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم

پایتخت ام اس در جهان 

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 
2456
شیرینی برنجی  خورش خلال

کرمانشاه؟

خدایابه من و همسرم فرزندی عطا کن که تا آخرین لحظه عمرش قدردان زحمات پدرش باشد و عاشقانه دوستش بدارد" دلگرمی زندگیش باشد'تکیه گاه و غمخوار پدرش باشد' و من را اینقدر قوی بگردان تا بتوانم با تمام مشکلاتم بجنگم و عاشقانه به همسر و فرزندم محبت کنم. خداوندا'بارها گفته ام من برایت بنده خوبی نبوده ام اما تو برای من خدای  خوبی بوده ای و هستی"من بی صبرانه منتظر معجزه قشنگت تو زندگیم هستم.
خم نشو

قزوین😁

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
2568