توی خاطرات بجز تو/ برگ یاد همه پژمرد/ اخرین لحظه بودن/زیر بار غم تو مرد/ چقدر امشب تو سکوتم/ کوچه باز عطر تو داره/ بوی یاس و شب و خونه/ تورو یاد من میاره/ یاد تو لالایی میشه/ واژه ها مثل ستاره/ ولی تو نیستی و شعرم/ آسمونش ماه نداره/از عطر یاس کوچه ها/تاچشم کور از گریه ها/ با عطر یاد تو زنده ان/ تا باز برگردی به خونه🧡(:
خدایابه من و همسرم فرزندی عطا کن که تا آخرین لحظه عمرش قدردان زحمات پدرش باشد و عاشقانه دوستش بدارد" دلگرمی زندگیش باشد'تکیه گاه و غمخوار پدرش باشد' و من را اینقدر قوی بگردان تا بتوانم با تمام مشکلاتم بجنگم و عاشقانه به همسر و فرزندم محبت کنم. خداوندا'بارها گفته ام من برایت بنده خوبی نبوده ام اما تو برای من خدای خوبی بوده ای و هستی"من بی صبرانه منتظر معجزه قشنگت تو زندگیم هستم.
اگه بودی حال و روزم با الانم خیلی فرررق داشت🖤 غم تو از دل من اینجوری زندونی نمیساخت 🖤افتادم این گوشه دنیا تک و تنها دلم تنگ💔 تو که نیستی چی قشنگه توی این دنیای بی رنگ😭 منو ول نکن من این گوشه دنیا تک و تنهاااام 😭😭منه دیوونه از این دنیا فقط دستاتو میخوااام 😭💔🖤
درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص) به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
||رُک هستم|| از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.|یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتممتولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم.
خدایابه من و همسرم فرزندی عطا کن که تا آخرین لحظه عمرش قدردان زحمات پدرش باشد و عاشقانه دوستش بدارد" دلگرمی زندگیش باشد'تکیه گاه و غمخوار پدرش باشد' و من را اینقدر قوی بگردان تا بتوانم با تمام مشکلاتم بجنگم و عاشقانه به همسر و فرزندم محبت کنم. خداوندا'بارها گفته ام من برایت بنده خوبی نبوده ام اما تو برای من خدای خوبی بوده ای و هستی"من بی صبرانه منتظر معجزه قشنگت تو زندگیم هستم.