ببین الان بلندشو خورشتتو بار بزار حالا هرچی دوست داری
اگه ماهی یا مرغ شکم پر میخوای درست کنی از فریزر دربیار بزار سریع یخش واشه مواد داخل شکمش مثل پیاز داغ زرشک کشمش الو کمی برنج و ادویه و زعفرو رو اماده کن برای مرغ البته بزار کنار یخ مرغ که اب شد بزار کمی خیلی کم بپزه با ادویه فراون بعد مواد و بزار تو شکمش بزار بمونه تا مزه بگیره
برنجتم خیس کن
برای ته چین هم مرغ بپز ریش ریش کن
سالاداتم ادرست کن سلفون بکش بزار تو یخچال فقط گوجشو وقتی میخوای بزاری روسفره خورد کن
خمیر پیراشکی هم بپر از سوپری بخر و کمی پیاز داغ و قرچ و رب و گوشت چرخکرده و ادویه قاطی کن و دم غروب بپیچشون
سوپتم مرغ ته چینکه پخت اب مرغ رو صاف کنو توش جو و قارچ و هویج بریز
البته من وقتی مهمون دارم و از شب قبل میدونم نصف کاراموشب قبلش انجام میدم
پارسال یه مهونی دادم برادر شوشو و خواهر شو شو اومدن سر جمع 15 نفر یا 17 نفر بودیم سفرم به حدی رنگی بود که خواهر شوهرم از تعجب کف کرده بود جاریم از حرص نمیتونست غذا بخوره خواهر شوهرم داماد داره