عزیزم من گوجه و خیار شورم دست و دلباز میریزم (خیارشور محلی بدون سرکه )که این یه اصل از خوش مزه تر شدنشه همینطور کالباس با کیفیت انتخاب میکنم ،سس مایونز تو یه کاسه با نمک و فلفل سیاه هم میزنم چندتا قاشق اگه داری آب لیمو تازه اضافه کن اگرم لیمو دردسترس نداری سعی کن آب لیمو طبیعی باشه چندتا قاشق غذا خوری اضافه میکنی به سس و اگه بریزی هم بهتره یک یا دوقاش غذا خوری روغن زیتون اگر هم نداری مشکل نداره ،نخود فرنگی و ذرت هم که اگر خودت توخونه داشته باشی بهتره با نمک و اب نخود سبز بزار بجوشه و ذرت هم بخار پز کن بعدش همه مواد مخلوط کن بزار یک ساعتی بمونه و طعم بگیره محشر میشه