2733
2739

من همیشه بدون اینکه از شب خیس کنم‌این‌کارو انجام‌میدم عالیه شک نکن

لوبیارو بریز تو قابلمه با آحدود ۵دقیقه کامل جوش بخوره

بعد خاموش کن بزار یک ساعت با همون آب بمونه تو قابلمه دربسته نمک هم نزن

بعد یک ساعت آبش رو بریز و آب جوش تازه بریز بزار بپزه

بعد نیم ساعت هم نمک بزن

در خد له شدن میرسه

نفخش هم‌میره ولی اگه‌باز حساسی یه تیکه خیار هم بنداز 

زود میپزه 

فبط بزار کامل بپزه آخر سر اضافش کن

نیمه پخته نریزی تو خورش که نمیپزه

شک نکن عالییی میشه کار همیشه منه😂😊

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728
فقط مرگ راه نداره😔 بجوشون‌ از الانم‌ بزاری‌ تا شب روغن  سیاه پس داده عالی میشه حتما  نوش& ...

میشه بگیدچطوری میپزیدکه روغن سیاه میندازه من هیچوقت خوب نمشه همش اب میندازه روعن نمدازه چیکارکنم؟

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
چه جالب من نشنیده بودم

منم یساله وقتی یادم هست انجام میدم

فقط ما خورشتا رو توی زودپز میپزیم

همون نوقع که لوبیا و گوشت و.. رو میزنیم یه قاشق برنجم میپزیم(له میشه اصلا معلوم نیست) یکم لعاب هم میده خوبه

میشه بگیدچطوری میپزیدکه روغن سیاه میندازه من هیچوقت خوب نمشه همش اب میندازه روعن نمدازه چیکارکنم؟

من همیشه اگه برا ناهار بخوام‌ شب قبل بار میزارم‌ یا برای شام‌ صبح‌ ... از گوشت‌ مخلوط‌ گاو و تیکه های‌ با استخون‌ گوسفندی‌ استفاده‌ میکنم‌ سیاه‌ شدنش‌ به  سبزی  که  ربط داره‌ من‌ اسفناج‌ کمتر میزنم و به جاش  جعفری زیاد میکنم‌ چون‌ سیاه تر میشه  و اینکه‌ آب زیاد نریز و شعله پخش کن‌ بزار مدت طولانی و اروم‌ جا بیوفته اگه داری سبزی خشک‌ شنبلیله‌ و جعفری‌ خشک‌ هم‌ وسط پخت‌ یه ق‌ از هر کدوم‌ بریز‌ لیمو‌ هم‌ من  ورقه  ورقه  خشک‌ کردم‌ تو هر بار ۳تا  ورقه  توش‌ میندازم‌ و‌ گرده‌ لیمو‌ کمی‌ میپاشم‌ روش

2740

من همیشه بدون اینکه از شب خیس کنم‌این‌کارو انجام‌میدم عالیه شک نکن

لوبیارو بریز تو قابلمه با آحدود ۵دقیقه کامل جوش بخوره

بعد خاموش کن بزار یک ساعت با همون آب بمونه تو قابلمه دربسته نمک هم نزن

بعد یک ساعت آبش رو بریز و آب جوش تازه بریز بزار بپزه

بعد نیم ساعت هم نمک بزن

در خد له شدن میرسه

نفخش هم‌میره ولی اگه‌باز حساسی یه تیکه خیار هم بنداز 

زود میپزه 

فبط بزار کامل بپزه آخر سر اضافش کن

نیمه پخته نریزی تو خورش که نمیپزه

شک نکن عالییی میشه کار همیشه منه😂😊

من همیشه اگه برا ناهار بخوام‌ شب قبل بار میزارم‌ یا برای شام‌ صبح‌ ... از گوشت‌ مخلوط‌ گاو و تیکه ها ...

پس چرامیگن اسفناج خوش رنگ وطعمش میکنه.پس جعفری بیشترمیگیرم ایندفعه

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز