آره با قزل هم میشه اصل سبزی گشنیز هست با یه کم شنبلیله
پیاز داغ میکنی چند حبه سیر هم رنده میکنی بهش اضافه میکنی و تفت میدی بعد زردچوبه و فلفل و یه قاشق مرباخوری رب بهش میزنی و آب میریزی میزاری جوش بیاد بعد سبزی رو جداگونه سرخ میکنی میریزی توش و ماهی رو هم که مزه دار کردی با آرد و زردچوبه سرخ میکنی میریزی توش و میزاری نیم ساعتی با شعله کم بجوشه بعد سه قاشق تمبر هندی رو تو آب گرم حل کن و هسته هاشو بگیر و به خورشتت اضافه کن هر وقت آب خورشت به اندازه ای که دوست داری شد زیرش رو خاموش کن