2737
2739
عنوان

زرشک پلو با مرغ خوشمزه یادم بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 22 پست

مرغ رو سرخ کن پیاز و فلفل دلمه و هویج هم سرخ و رب و ادویه هم بریز زعفرونم ی کوچولو بربز با کمی اب  بعد مرغ هارو بذار تو مواد اماده بذار بپزه زرشکم سرخ کن ی کم ابلیمو و شکر کمی خیلی کم بریز زعفرونم بریز بهش برنجتو ک پخت قاطی زرشک کن یکمیشو 


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم اول مرغ رو با آب و زردچوبه و پیاز بزار ابپز شه خونابه و ات اشغالش بریزه بیرون بعد آبکش کن مرغاتو خوب بشور بعد بیا تو قابلمه یه پیاز بزرگ رنده کن بزار کمی سبک شه زردچوبه بزن و مرغاتو بچین توش بزار این طعم پیاز ب مرغت قالب شه بعد ۵ دیقه دوقاشق رب بزن فلفل دلمه و هویج خورد کن بریز توش اب هم ۶ لیوان بریزی کافیه بزار رو شعله ملایم بپزه......برای زرشک هم یکم روغن بریز در حد ۲ قاشق تو تابه زرشکاتو بشور آبکش کن بریز تو تابه الکی دوبار هم بزن یه قاشق چایخوری هم شکر بریز و وردار با این دستوری ک گفتم مرغ و زرشکت محشر میشه چون مرغ من تو فامیل زبانزده همس....و اجیم هم ب جز مرغ من غذای دیگه نمیپسنده..‌‌نوش جان هرسوال دیگه هم داشتی من در خدمتم..‌

کی مثل من میسوزه و چشم وچراغ خونته......هم قد من ک هیچی کی مثل من دیوووونته😍😍😍😍
بعد زود وا نمیره 

اصلا 

نباید بزاری صد در صد بپزه که 

من در حد یکساعت یا کمتر میزارم با نمک زیاد بپزه در حد شور اینجوری گوشت مرغ خوب میشه طعمش بی مزه نمیشه دیدی هی نمک میزنی تو پخت اخرش طعم نمک و نداره اینجوری خوب میشه بعد اب مرغو دور میریزم 

خوب سرخش میکنم اینجوری حالت نخی نمیشه ولی وقتی مستقیم از اول سرخ میکنی موقع خوردن خشک و نخی حالته هر چقدم تو اب بپزه 

2731

این روش حرف نداره من چندتا دستور رو قاطی کردم تا این بشه،اول مرغارو حسابی با نمک سرخ کن بعد پیازو رنده کن تو همون روغن مرغ سرخش کن فلفل دلمه ای و هویج رو هم نزدیکای سرخ شدن پیاز بریز با زردچوبه نمک فلفل قرمز تفت بده رب و اضافه کن تفت بده نصف لیوان آب اضافه کن مرغ خودش اب می‌ندازه یه قاشق غذاخوری لیمو ترش،یدونه هم چوب دارچین بذار رو مرغت درشو ببند دم دمای اخر زعفرون بریز رو مرغات،دارچینو بردار.

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
ببین عزیزم اول مرغ رو با آب و زردچوبه و پیاز بزار ابپز شه خونابه و ات اشغالش بریزه بیرون بعد آبکش کن ...

قربونت برم 

من مرغ رو با آب گذاشتم پخت یه قل که زد آبشو ریختم دور دوباره آب جوش ریختم کامل مغز پخت شد بعدش کمی روغن ریختم تو تابه و سرخ کردم با پیاز و زعفران ینی اشتباهی کردم؟ 

کاربری دوممه، اون یکی بخاطر جواب دادن به یه بی سر پا ترکید وگرنه قدیمی ام 😉
اصلا  نباید بزاری صد در صد بپزه که  من در حد یکساعت یا کمتر میزارم با نمک زیاد بپزه در ح ...

نمیدونم من از یکی یاد گرفتم که رستوران داره کاملا رستورانی میشه خیلی خوشمزه میشه دنگ فنگ دیگم داره با نوشتن نمیتونم توضیح بدم وگرنه میگفتم

تو رو خدا لایک نکن جان عزیزت لایک نکن
قربونت برم  من مرغ رو با آب گذاشتم پخت یه قل که زد آبشو ریختم دور دوباره آب جوش ریختم کامل مغز ...

ن عزیزم الان بیا یه پیاز سرخ کن مرغ بریز فلفل دلمه و هویج بریز با رب و اب بزار بپزه فقط ربتو خوب تفت بده با مرغ ک بوی خامیش گرفته بشه

کی مثل من میسوزه و چشم وچراغ خونته......هم قد من ک هیچی کی مثل من دیوووونته😍😍😍😍
2740
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز