خب به نام خدا😅
پیاز خلالی رو نیم سرخ میکنم بعد گوشت چرخ کرده بهش اضافه میکنم و قارچ خورد شده رو هم اضافه میکنم
یکم ک تفت دادم فلفل و نمک و زردچوبه میزنم و ادویه
دوباره تفت میدم و رب گوجه اضافه میکنم
بعد یک یا دو لیوان آب جوش میریزم و در ظرف رو میبندم و میذارم با اون آب بپزه
بعد که مطمئن شدم گوشتم پخته در ظرف رو برمیدارم که ابش بخار شه و موادم بمونه
ابش ک کامل بخار شد توی روغن خود مواد یکم دیگه تفتش میدم
(اگه بخوام ذرت مکزیکی بریزم توش ۵ دقیقه قبل از خاموش کردن گاز ذرت رو اضافه میکنم
اگرم بخوام فلفل دلمه بریزم دو دیقه قبل از اینکه گوشت رو اضافه کنم فلفل خورد شده رو اضافه میکنم)
این مواد داخل پیراشکی رو میذارم یکم سرد بشه
بعد خمیر پیراشکی اماده رو(مارک ۹۵۹۵ خوبه) میارم تو هرکدومش تقریبا یه قاشق سرخالی از این مواد میریزم و پنیر پیتزا رنده شده میریزم روش و لبه های خمیر رو به صورت نیم دایره بهم نزدیک میکنم و با انگشت دو لبه رو به هم فشار میدم که بسته بشه کامل(عکسشم الان میذارم)بعد تو روغن زیاد و داغ سرخش میکنم
چند تا نکته هم هست ک الان برات مینویسم