همون روش خمیر جادویی فقط به جای شیر آب گرم میزارم با خمیرمایه و شکر که خمیرمایه عمل بیاد
اما یه مسیله هست که با رعایتش نتیجه خیلی بهتر میشه اینکه خمیر رو زیاد سفت نگیری کمی هم به دست بچسبه اشکال نداره حمیرا لطیف و نرم باشه و بعد از ورز دادن حسابی خمیر رو طوری که میخای مواد رو روش بریزی پهن کن حالا تو سینی فر یا ظرف پیتزا هر کدوم که پیتزا رو میخای بپزی قشنگ خمیر رو پهن کن حواست باشه که نازک باشه بعد بزار خمیرت وربیاد و بعد از ورآمدن خمیر دیگه بهش دست نزن که پفش نخوابه همونجوری مواد پیتزا رو بریز روش و بزار توی فر اینجوری خیلی بهتر پف میکنه و به تبع مغز پخت و خوشخوراک میشه