2737
2734
عنوان

فن پختن کوکوسبزی

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 33 پست
-تخم مرغ به اندازه بزن. اگه تخم مرغش کم باشه وا میره - قبل از اینکه کوکو رو بندازی روغنت رو داغ داغ کن. - بعد از اینکه کوکو رو انداختی و داخل تابه پهنش کردی بذار کمی خودش رو بگیره بعد یه دم کن بذار روش که حسابی خودش رو بگیره بعد که خودش رو گرفت و بالاش کمی سفت شد برگردون. اگه این سه کار رو انحام بدی حتی اگه سبزیت آبدار هم باشه بازم وا نمیره.
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



من برای تقریبا نیم کیلو سبزی کوکو که معمولا کمتر از نیم کیلو هستش بسته هام 4 یا 5 تا تخم مرغ می زنم.بستگی به اندازه تخم مرغ داره. وقتی سبزی رو از فریزر درآوردم اجازه میدم یه کم باز بشه بعد با قاشق خوردش می کنم تا یخش کامل باز بشه نمک و زردچوبه رو که زدم آرد هم می ریزم تقریبا 2 قاشق بعد تخم مرغ می زنم و خوب هم میزنم تا کف کنه. روغن که خوب داغ شد مایه رو می ریزم توی کوکو.باید صدای جلز ولز روغن بیاد بلافاصله زیرش رو کم می کنم و درش رو می بندم تا خوب مغز پخت بشه و پف کنه.چک می کنم وقتی به نظرم پخته بود برش می زنم و بازم میزارم همون طور برش خورده بپزه بعد بر می گردونم.وقتی سمت دیگه کوکو هم پخت درش رو بر می دارم تا برشته بشه
عطرهای گرون قیمت رو بی خیال.آدم باید بوی اعتماد بده
2728
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز