ممنون گلم.مرغو با پیاز تفت مییدی بعد یکم که هم پیاز هم مرغ سرخ شد زرد چوبه و نمک و فلفل سیاه و قرمز میزنی بهش اگه ادویه مرغم داری یکمم ادویه مرغ بزن بعد بسته به اندازه خورست رب انار بزن بهش مثلا من واسه ۶ تیکه گوشت مرغ ۳ قاشق رب انار ملس میریزم.چنتا هم الوچه هر طعمی که دوس داری بریز توش اب بریز بذار بپزهتیکه های مرغت کوچیکتر باشه بهتره چون رب انار میره تو خوردش بذار یه ساعت و نیم بپزه تا غلیظ شه سسش.البته سسش خیلی غلیظ نمیشه