مواد لازم
آردنخودچی دوپیمانه
رنگ خوراکی هم برای آرد هم برای شربت بار استفاده میشه
شکر یک نیم پیمانه اب یک پیمانه برای شربت بار
آرد نخودچی داخل کاسه بریزین اب بریزین جوری خمیر درست کنین ابکی وروان باشه روغن داغ کنین ی صافی سوراخ سوراخو روی روغن بگیرین خمیر ابکی بریزین داخل صافی تند تند تکانش بدین تا قطره قطره میچکه پف میکنه دوسه دقیقه ای سورخ میشن بعدش با کفگیر درشون بیارین روی دسمال بزارین روغنش گرفته بشه بعدش برین سراغ شربت بار شربت بارو ک همه ماها بلدیم شکر اب چن قطره رنگ خوراکی حل کنیم میزاریم ب غلظت برسه وقتی غلیظ شد یک لیوان شیر بریزین تا جوش بیاد وقتی شیر کف کرد بالا اومد خاموشش کنی حالا موادی ک سورخ کرده بودین رو بریزین داخلش بیست دقیقه بزارین تا کامل ب خوردش بره بعدش ی کاسه پودر نارگیل بریزین ازشیرینی ها بردارین بندازین داخل نارگیلا توپکی درست کنین همین تمام شما میتونی گردویا پسته تزیین کنین من تزیین نکردم خخخ