2737
2734
دوتا موزو تیکه میکنی میذاری فریزر یخ بزنه بعد میریزی تو غذاساز با یه قاشق کره بادام زمینی و یکم شیر ...

اره شنيدم با موز يا توت فرنگي يخ زده👌👌

مرسي عزيزم حتما امتحان ميكنم

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              
فدات

زنده باشی عزیزم

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

آره 😊اما چند باری  خونه دوست همسرم توفریزرشون درست کردیم اونم عالی شد

بدون بستني سازم درست كنم مث بستني بيرون ميشه كه كش بياد بافت يخي نداشته باشه ؟

بعد اگه بستني بخوام بدون شكر درست كنم (براي ديابتي) به جاش شيره انگور بريزم ميشه ؟خراب نميكنه بافتشو

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              
2728
بدون بستني سازم درست كنم مث بستني بيرون ميشه كه كش بياد بافت يخي نداشته باشه ؟ بعد اگه بستني بخوام ...

عزیز شیره انگور خوب نمیشه چونکه ثعلب بایدحتماباشکر قاطی کنی 

یه کیلو شیر سیصدگرم شکر و پنج گرم ثعلب میخواد

توظرف پلاستیکی بهترمیشه بستنی ای فریزا مخصوص بستنی نیست یه کوجولو یخکی میشه شیرهم اگرسرد باشه بعد شکروثعلب واسانس دلخواه اضافه کنی وهم بزنی بهتره تا داغ باشه توفریزرزودترسفت میشه یکم بیشتر باید هم بزنی تاکامل مخلوط شه بعدبزاری فریزهرنیم ساعت یبارهم بزنی تا سفت بشه 

2740

آموزش بستنی زعفرانی بدون ثعلب عالی و خوشمزه


مواد لازم ‌

آرد سفید دو ق غ سر خالی

شیر دو سوم  لیوان

گلاب یک سوم لیوان

زعفران دم کرده دو ق غ

هل ساییده نصف ق چ

زرده تخم مرغ یک عدد

وانیل نوک ق چ

شکر نصف لیوان (کم شیرینی میخواین یک سوم لیوان بزنبد )

خامه صبحانه پاکت صورتی یک بسته دویست گرمی

ابتدا شیر و گلاب و زعفرون و هل رو مخلوط میکنیم

زرده تخم مرغ رو با شکر مخلوط با چنگال سه دقیقه میزنیم بعد کم کم مخلوط شیر رو اضافه هر بار مخلوط میکنیم دوباره اضافه میکنیم یکدست بشه

بعد که کل شیر رو اضافه کردیم و یکدست شد آرد رو اضافه میکنیم و با همزن دستی میزنیم تا خوب حل بشه و گلوله آرد باقی نمونه

حالا روی حرارت خیلی ملایم و شعله کوچک میزاریم و مرتب هم میزنیم تا به غلظت برسه

غلظت گرفت خاموش میکنیم  وانیل رو اضافه میکنبم و درش رو میزلریم و اجازه میدیم کاملا سرد بشه سرد شد خامه رو اضافه میکنیم با همزن دستی یا گوشکوب برقی  یا مخلوط کن مخلوط میکنیم

داخل ظرف میزاریم دو ساعت فریزر بمونه یکم خودش رو گرفت خامه خشک رو روش می زاریم

سه ساعت داخل فریزر بمونه آماده است آماده است

اگر بستنی حالت یخ زدگی داشت قبل سرو یک ربع بزارید

عزیز شیره انگور خوب نمیشه چونکه ثعلب بایدحتماباشکر قاطی کنی  یه کیلو شیر سیصدگرم شکر و پنج گرم ...

🌷🌷🙏🏻❤️

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز