اره عزیزم اسفنجیه
موادش :۴تا تخم مرغ هم دمای محیط باشه
یه پیمانه شیر
۲پیمانه ارد
۲پیمانه شکر
یک چهارم پیمانه کره
وانیل یه قاشق چای خوری
بیکینگ پودر۲قاشق چای خوری
نمک یک چهارم قاشق غذا خوری
من اینطوری درست میکنم:اول با کره قالب رو چرب میکنم و آرد پاشی میکنم و میزارم یخچال البته اگر قالبتون شیشه و پیرکس باشه فک کنم نشه بزاری تو یخچال...بعدش مواد و اندازه گیری میکنم و مواد خشک رو مخلوط میکنم و یه دو الک میکنم...تخم مرغ رو با همزن برقی ۴دقیقه میزنم...بعدش شکر و وانیل اضافه میکنم۵دقیقه با همزن برقی میزنم...بعدش شیر رو با کره میزارم روی حرارت تا کره ذوب شه شیر نباید بجوشه...حالا مخلوط آرد و اضافه میکنم در حد مخلوط شدن هم میزنیم...بعدش شیر رو اضافه میکنیم و کمتر از یک دقیقه میزنیم...بعدش میریزم تو قالب و میزارم تو توستر...دمای توسترا فک کنم فرق کنه...من میزارم روی ۲۰۰و حدودیه ساعت اینا بعد امادس...تا نیم ساعت اصلا در فر و باز نکن پفش میخوابه...خیلییییی بافتش نره