گلم مثل همون قیمه عادیه..
پیاز خلالی نازک و زردچوبه تفت میدی گوشت چرخ کرده رو میریزی کامل سرخ میکنی اب میریزی نیم ساعت چهل دقیقه میذاری تا گوشت بپزه..من لپه رو واسه قیمه کلا جدا میپزم چون کف میاد روش بدم میاد تو قیمه بره خلاصه لپه هم میپزی جدا نیم پز بر میداری .
رب و با روغن کاملا تفت میدی همراه لپه به قیمه اضافه میکنی..اب لز اول کمتر بریز باید کاملا جا افتاده باشه .ی ربع اخر نمک و اب لبمو یا لیمو عمانی اضافه میکنی
تو ورژن اصلیش گوجه رو قاچ مبکنی از وسط سرخ میکنی اضافه میکنی و وقتی هم کشیدی تو ظرف بادمجون سرخ کرده میذاری کنارش گوجه و بادمجون دلبخواهه میتونی حذف کنی..
سیب زمین هم سرخ میکنی اخر ماجرا میریزی روش..
اینم عکس نتی