کیک اسفنجی :
۶تا سفیده تخم مرغ
۱ قاشق چایخوری وانیل
۲قاشق غذاخوری بکینگ پودر
۱پیمانه شکر
۱پیمانه(کمی کمتر از شکر) آرد
۳قاشق غذاخوری آب جوش
میزان آرد کمتر کیک بهتره
اول سفیده تخم مرغ میزنیم
بعد زرده با شکر و وانیل چندتا قاشق اب جوش
تا جایی ک از ظرف برنگرده سفیده رو میزنیم
۵دیقه زرده و شکر میزنیم
سفیده رو دورانی
ولی زرده از هر طرف میشه
سفیده رو ب زرده و آرد اضافه میکنیم با لیسک دورانی میزنیم
سفیده و آرد رو میشه تو چند مرحله اضافه کرد
دیگه از همزن استفاده نمیکنیم پف کیک رو میگیره
برای کیک تولد ۲۴ساعت قبل پخته بشه
ی روز خامه کشی تو یخچال
شیر و روغن نمیخواد
۴۵دیقه دمای پایین ۱۲۰درجه
برای فر۱۶۰
در فر ۲۵دیقه اول باز نکنی
عزیزم من کیک اسفنجی رو با این دستور درست میکنم عالی میشه