اگه با مرغ میخوای درست کنه اینجوریه
پیاز رنده کن روغن بریز بذار سر گاز تا قابلمه گرم بشه شما مرغتو بچین رو پیاز بعد که تفت خورد یا سرخ شد مرغو درآر حالا گردو رو تفت بده یکمم زردچوبه بریز بعد مرغو بچین آب بریز
اصلش اینه که گردو خودش روغن بندازه وگرنه همه بلدن روغن زیادی بریزن تو غذا که روغن واسته روش
حالا هر ۲۰دقیقه چندتا دونه یخ بریز توش یخ نداشتی میتونی اب سرد هم بریزی تا روغن پس بده
فسنجون خورش حسرته یعنی انقدر باید پاش واستی هم بزنی که گردو خودش روغن پس بده
بعد آخر کار رب انار بریز
تامام😊