2733
2734

اگه با مرغ میخوای درست کنه اینجوریه 

پیاز رنده کن روغن بریز بذار سر گاز تا قابلمه گرم بشه شما مرغتو بچین رو پیاز بعد که تفت خورد یا سرخ شد مرغو درآر حالا گردو رو تفت بده یکمم زردچوبه بریز بعد مرغو بچین آب بریز

اصلش اینه که گردو خودش روغن بندازه وگرنه همه بلدن روغن زیادی بریزن تو غذا که روغن واسته روش

حالا هر ۲۰دقیقه چندتا دونه یخ بریز توش یخ نداشتی میتونی اب سرد هم بریزی تا روغن پس بده

فسنجون خورش حسرته یعنی انقدر باید پاش واستی هم بزنی که گردو خودش روغن پس بده 

بعد آخر کار رب انار بریز

تامام😊

فسنجون که با ران مرغ درست میشه معمولا زیاد روغن میندازه 

اما تگه مث من با گوشت قلقلی دوس داری من یه راه حلی دارم که خیلی زود روغن میندازه واسه دفعات بعدیت 

وقتی پیاز و گردو رو تفت دادی یه کاسه آب سرد دستت بگیر و یه ذره  یه ذره به گردوها اضافه کن و هم بزن هی آب به خورد گردو میره تا در نهایت کل کاسه رو بریزی توش 

بعد اون مقدار آبی که میخای اضافه کن و درشو ببند با این شیوه خبلی زودتر به روغن میفته. اما بعد از به روغن افتادن و اضافه کردن قلقلی های سرخ شده و رب انار دیگه هی الکی روی گاز روشن نذارش چون روغنش جذبش میشه

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   نازنینام26  |  12 ساعت پیش
توسط   markooo  |  14 ساعت پیش