شیر ۲ لیوان
۱ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
یک بسته خامه ۲۰۰ گرمی
یک بسته کرم کارامل
یک بسته بیسکوییت پتی بور
دو قاشق غذاخوری پودر نسکافه
یک سوم لیوان آب سرد
،،،،،،،،،،،،،
شیر و پودرنسکافه و کرم کارامل رو تو قابلمه بریزید، روی حرارت بذارید فقط در حد مخلوط شدن کافیه، نباید بجوشه
بعد مواد که کاملا سرد شد بریزید توی مخلوط کن، بیسکوییتها رو اضافه کنید، بعد خامه، ودر آخر پودر ژلاتین که با یک سوم آب سرد، بن ماری شده رو به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید
قالب رو کمی چرب کنید و مایع رو توش بریزید، و حدود ۵/۶ ساعت تو یخچال قرار بدید تا خودشو بگیره ،،، چون مواد توش خامه داره، چربه و راحت از قالب جدا میشه، فقط کافیه کناره هاشو با چاقو آزاد کنید و توی بشقاب برگردونید