۱۵۰گرم کره رو با دوسوم لیوان پودرقند، با همزن میزنیم تا کرم رنگ شه، بعد یدونه تخم مرغو با وانیل بهش اضافه میکنیم با یکم گلاب، دوباره با همزن میزنیم
بعد بهش دو تا سه لیوان ارد اضافه میکنیمو بادست هم میزنیم،یه خمیری بدست میاد که نباید بدست بچسبه، بعد خمیرو میذاریم تو پلاستیک فریزرو نیم ساعت میذاریم تو یخچال، وقتی دراوردیم ازخمیر اندازه یه گردو برداشته تودست لوله میکنیم دوسرشو بهم میچسبونیم مث اشک شه، بعد تو فر۱۷۰درجه، مدت ۲۰دیقه تانیم ساعت، وقتیم از فردراوردیم اون تهشو میزنیم تو شکلات اب شده بعدشم تو پودرپسته یا پودرنارگیل
من خمیرو سه قسمت کردم، یکمشو پودرکاکائو زدم، یکم ساده، یه قسمتشم زعفرون
اون یکی خمیرم همونه، فقط اندازه گردو برداشته، توکف دست صاف میکنیم، با چاقو چارتا بعلاوه روش میندازیم، بعدشم وقتی پخت، روش شکلاتو پودر نارگیل میریزیم