2733
2739
من با اتو کوک هم کیک پختم هم لازانیا هم پیتزا درجه یک شد واقعا  با برنامه های دیگش نپخم چیزی&n ...

نمی دونم چرا توی فر یه چیز دیگه می شه من تا حالا چند بارمایع کیک و 2 برابر درست کردم یه مقدار توی سولار البته با همون برنامه ای که شما فرمودین و بقیه اشو توی فر اصلا قابل قیاس نبود 

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

نمی دونم چرا توی فر یه چیز دیگه می شه من تا حالا چند بارمایع کیک و 2 برابر درست کردم یه مقدار توی سو ...

من کیکو ریختم تو اون ظرف گرده خودش همیشه پختم 

البته وسطاش هی چکش میکنم که هر وقت پخت بیشتر نمونه

خدایا شکرت 😘
2731
من کیکو ریختم تو اون ظرف گرده خودش همیشه پختم  البته وسطاش هی چکش میکنم که هر وقت پخت بیشتر نم ...

این دفعه که خواستم درست کنم باز هم یه مقدارشو می زارم توی سولار ببینم خوب می شه یا نه 

اول ک یه رب قبل ازاینکه کیک رو بزاری توش باید بزاری خوب گرم بشه بعد قالب رو بزار توش درشو ببند اون دکمه ی سومی از سمت چپ رو بزن(.conv)

بعد درجشو تنظیم کن با اون دکمه بزرگه ی وسطی

.درجه رو ک تنظیم کردی مثلا گذاشتی روی 180 درجه بعد دکمه ی Enterرو فشار بده و ساعت پخت رو تنظیم کن و بعد استارت رو بزن

دقیقا مثل کیکای فری میشه

اول ک یه رب قبل ازاینکه کیک رو بزاری توش باید بزاری خوب گرم بشه بعد قالب رو بزار توش درشو ببند اون د ...

همیشا هم یه چند درجه حرارتشو کمتراز چیزی ک توی دستور پخت هست بزار

مثلا اگه توی دستور پخت نوشته 180درجه...شما روی 150تنظیم کن...که ته کیک نسوزه

2738
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز