2737
2734
عنوان

وباز هم بحث مزخرف شام😐

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 86 پست

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

من اونروز همین کارو کردم ولی ترد نشده بود انگار نونش خیس بود

من دیگه حرفه ای شدم اینقدر درست میکنم

موادو باید بزاری کاملا خشک بشه و خیس نباشه به روغن بیفته. قارچتم از این دکمه ایا بگیر که سفیدو سفته نه اونایی که رنگش سیاه و باز شده و ارزونترم میدن اونا خیلی آب میندازه. پنیرتم اگه تو فریز بوده از قبل بزار یخش باز شه. خمیرتم ور بیاد ( خمیر نون بربری) همین کارارو بکنی خوب میشه. یچیز دیگه خمیرو که نازک پهن کردی توی سینی چنگال بزن  همه جاشو که خوب بپزه( چنگالو خوب فرو کن بخوره به سینی) روی پیتزاتم اصلا آب نباش آخه بعضیا همچين کاری میکنن. 

2731
2738
 نه پیتزا پز نیستی...     نمیدونم لابد فرت از قبل گرم نبوده یا درجش کم بوده   ...

اتفاقا ما زیاد پیتزا درست میکنیم ولی همیشه با نون اماده درست میکنیم ایندفعه با خمیر بربری زدیم که مثل همیشه ترد نبود

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز