اول مرغارو خوب سرخ ميكنم كه بوي ضخمش بره
بعد پياز داغ ميكنم بعد فلفل دلمه اي وهويچو ميريزم با پياز داغ خوب تفت بخوره عطرش دربياد ادويه ميزنم بعد مرغارو دوباره تو همون مواد تفت ميدم
سس درست ميكنم با رب و ادويه وزعفرون فراووون ويه كم آبليمو ميريزم روي مرغا زيرشو روشن ميكنم و ميپزه
واسه برنجم كه برنجو آبكش ميكنم موقع دم زعفروون وبا يه كم آبجوش قاطي ميكنم ميزارم تو قابلمه كه خوب دم بكشه
بعدم موقع سرو با خلال پسته و زرشك تفت داده و زعفروون برنجو ديزاين ميكنم