برا کرم وسط شیرینی دانمارکی
دو سوم لیوان اب داخل یه ظرف رو اجاق گاز بزار بجوشه بعد شکر دو سه تا قاشق غذا خوری بریز داخلش بزار حل بشه بعد ارد قنادی کم کم بریز و تند تند هم بزن که گلوله نشه ارد قنادی سه تا قاشق غذا خوری کافیه اما باید کرم رو خوب هم بزنی ک سفت بشه زیرش خاموش کن رو دارچین بریز بزار گوشه
حالا پودر مخمر(خمیر مایه) همونا ک برا پوف کردن نون میریزن داخلش
یک قاش بریز یا داخل دو سوم لیوان شیر ولرم اگه نداشتی اب ولرم (من خودم از اب استفاده میکنم) به مدت پنج دقیقه بزار گوشه
حالا یه تخم مرغ بشکن داخل یه ظرف دیگه بعد یک سوم لیوان روغن بریز داخلش هم بزن رقیق که شد یه لیوان ارد بریز با دست یا قاشق هم بزن بعد مایه خمیرت بریز اگه خمیرت شل بود دوباره ارد بزن خمیرت زیاد سفت یا شل نباشه متوسط
بعد خمیرت صاف کن
با چاقو خمیرو به یه مستطیل با طول زیاد عرض کم برش بزن لایع خمیرم متوسط رو به نازک باشه بعد کرم رو به درازا روی خمیرت بریز که به همش برسه
از دو طرف خمیرو بچسبون به لبه ها رو
مثل قطاب
بعد پشت روش کن برش بزن برش اندازه شکل دانمارکی ها ک دیدی باشه زیاد بزرگ نباشه
با زرده تخم مرغ و کمی زعفران دم کرده قاطی کن بزن رو شیرینی هات
قلفه یا کنجدم داشتی یکی شون بریزرو شیرینی
زعفرونم نداشتی مهم نیست
بجاش رنگ مجازی طلایی قاطی زرده کردی هم اشکال نداره
یع بیست دقیقه بزار خمیرت استراحت کنه
نکته داخل خمیرت هم سه الی چهار تا شکر بریز
بعد رو درجه ۱۸۰ وسطی فر
بزار بپزه ۱۵ دقیقه
من خودم داخل تنور میزارم
تمام♥🙏🏻