برای یک پیتزا اندازه سینی توستر
۳لیوان آرد نول
یک لیوان آب ولرم یا شیر
یک ق غذا خ خمیر مایه که مطمئن باش تازست
یک ق مرباخ شکر
کمی نمک
۲ق غذا خ روغن مایع
اول خمیر مایه و شکر رو میریزی تو آب درش میزاری میزاری کنار تا کمی بالا بیاد اگر بالا اومد و کف کرد یعنی خمیر مایه سالمه آرد رو الگ کرده و اون مخلوظ آب رو کمکم اضافه میکنی تا خمیری بشه و ورزش میدی اگر دیدی به دستت خیلی مچسبه کمی آرد و اگر دیدی خیلی سفته و ورز نمیخوره کمی آب اضافه میکنی و بعد دوقاشق روغن میریزی و بازم ورز تا یکدست بشه روشو کیسه فریزر بکش با یه حوله یا چندلایه دستمال روی ظرفو که چند برابر حجم خمیرت باید باشه میپوشی تا ۱ الی ۲ ساعت .موادت هر چی هست خرد میکنی مرغ ریش شده یا چرخ کرده با پیاز رنده تفت داده یا کالباس . فلفل دلمه و ذرت
قارچ باید نازک خرد کنی که آب نندازه موقع پخت .
بعدش خمیر رو حسابی پف میکنه بیار یکم ورز بده تا حباب هاش تخلیه بشه این خمیر اندازه دو تا پیتزا خوری یا یک سینی توستر جوابه .
کف ظرفت کره بمال روش آرد پاشی کن اصلا نمیچسبه به قالب. بازش با دستت تو ظرف با چنگال همه جاشو سوراخ بزن بالا نیاد زیاد یکم سس کچاب بمال کمی پنیر بریز بعد موادت کلا پخش کن دوباره حسابی پنیر بریز بزار تو فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ بعد که دیدی خمیرش پخته از بالا روشن کن تا برشته بشه.