2733
2734
عنوان

ناهار چی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1510 بازدید | 99 پست
نوش جان

 چه میدونم .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت... نمیدانم چرا هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  .
دیشب قبل خواب ابگوشتم بار گذاشتم امادست فقط یه کوچولو ظرف هست بشورم الان پامیشم بعدشم میخوام ناخنام ...

خسته نباشی گلم

دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشیدتا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد  


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آش جو

نوش جان

دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشیدتا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد  
2731
دستور پختش رو می‌ذاری عزیزم با جزییات

برای یک پیتزا اندازه سینی توستر 

۳لیوان آرد نول

یک لیوان آب ولرم یا شیر 

یک ق غذا خ خمیر مایه که مطمئن باش تازست

یک ق مرباخ شکر 

کمی نمک

۲ق غذا خ روغن مایع

اول خمیر مایه و شکر رو میریزی تو آب درش میزاری میزاری کنار تا کمی بالا بیاد اگر بالا اومد و کف کرد یعنی خمیر مایه سالمه آرد رو الگ کرده و اون مخلوظ آب رو کمکم اضافه میکنی تا خمیری بشه و ورزش میدی اگر دیدی به دستت خیلی مچسبه کمی آرد و اگر دیدی خیلی سفته و ورز نمیخوره کمی آب اضافه میکنی و بعد دوقاشق روغن میریزی و بازم ورز تا یکدست بشه روشو کیسه فریزر بکش با یه حوله یا چندلایه دستمال روی ظرفو که چند برابر حجم خمیرت باید باشه میپوشی تا ۱ الی ۲ ساعت .موادت هر چی هست خرد میکنی مرغ ریش شده یا چرخ کرده با پیاز رنده تفت داده یا کالباس . فلفل دلمه و ذرت 

قارچ باید نازک خرد کنی که آب نندازه موقع پخت .

بعدش خمیر رو حسابی پف میکنه بیار یکم ورز بده تا حباب هاش تخلیه بشه این خمیر اندازه دو تا پیتزا خوری یا یک سینی توستر جوابه .

کف ظرفت کره بمال روش آرد پاشی کن اصلا نمیچسبه به قالب. بازش با دستت تو ظرف با چنگال همه جاشو سوراخ بزن بالا نیاد زیاد یکم سس کچاب بمال کمی پنیر بریز بعد موادت کلا پخش کن دوباره حسابی پنیر بریز بزار تو فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ بعد که دیدی خمیرش پخته از بالا روشن کن تا برشته بشه. 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687