من یه جیز جدید بگم ک بقیه نگفتن
منم ار سویا خیلی خوشم ممیومد مخصوصا درشتاش که میره زیر دندون
یبار امتحان کردم سویا وقتی که خشکه کاملا با گوش کوب له کردم ولی ن درحدی که پودر بشه
در حدی که ریز بشه تهشم که پودری میشه اونم نمیریزم دور همرو باهم اضافه میکنم به روغن و پیاز داغی که طلایی شده بعد ادوه هارو اضافی میکنم چند دقیه تفت میدم سرخ بشن بعد رب میریزم با ربم سرخ که شد نصف فنجان آب میریزم یکم اجاره میدم تا بجوشه بعد به ماکادانی لا به لا اضافه کن دم بکشه
بعد از سویا میتونی قارچ و فلفل دلمه ایم اضافه کنی باهم سرخ بشن خوش مزه تر میشه و منم چند حبه سید رنده شده هم میزنم عالی میشه