2752
2734

از شب قبل یا پیاز و نمک فلفل دلمه و یه کوچولو آب لیمو مزه دار میکنم میذارم بمونه بعد مرغ رو میچینم کف تابه روغن دارمیذارم یه طرف مرغ سرخ شه بعد برمیگردونم طرف دیگش یکم سرخجه پیازهای میریزم رو مرغ با حرارت کم میذارم پخته شه و سرخ شه حین فلفل دلمه و هویج (اگه دوست داشتی) اضافه میکنم . مرغ که پخت از باقی مواد جدا میکنم. تو سس یه قاشق رب میزنم تفت میدم فلفل سیاه میزنم میذارم غلیظ‌تر شه . قبل سرو ۵ دقیقه ای مردها رو تو سس میذارم .

همیشه اینکه ادم به خودش دردسر بده باعث نمیشه نتیجه بهتر بگیره اتفاقا نتیجه کار تنبلا چون همیشه دنبا ...

اره برای من که خدایی خوب میشه دردسرم نداره نهایت ۵ دقیقه وقتم و بگیره

من برای جای ترک های پوستی بعد از زایمانم از روغن آنتی استرچ مارک برند آنانه استفاده کردم که یک برند سوییسی بود.

 برای من واقعا مثل معجزه عمل کرد. حتما تو دوران بارداری قبل از ایجادترک ها یا تا وقتی که ترک ها هنوز قدیمی نشدن و قرمز هستن استفاده کنید که زود برطرف بشه. برای ترک های ایجاد شده با چاقی یا لاغری هم عالیه. لینکشو میزارم چون میدونم دغدغه خیلی از ماماناس .

آلان روغن بریز مرغ رو بچین فلفل و زردچوبه بزن پیازهای خلالی خرد کن بریز رو مرغ با حرارت خیلی کم بذار بپزه . آخرای پخت فلفل دلمه ای و زعفران بزن . اگه ربی دوست داری آخر پخت یه قاشق رب تفت بده بزن تو سس وگرنه همین زعفرون هم خوش مزه این مدل مرغ ها کم آب هستن اگه پر آب و سس بیشتر دوست داری سس رو کمی رقیق کن 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز