اره گلم خیلی آسونه من همیشه درست میکنم ...
نیم کیلو گندم پوست کنده رو یه روز بذار خیس بخوره بعدش آبش رو خالی کن و با آب گرم بذار بپزه من آب رو چشمی میریزم دو بند انگشت روی گندم ها...آب جوش اومد زیرش رو کم کن بذار حدود ۳ ساعت بپزه نیاز به همزدن نداره گندم ها...
بعد تو یه قابلمه یکم گوشت گوسفندی یا مرغ یا بوقلمون یا ترکیبی هرکدوم ک خودت دوست داری...من یه سینه مرغ میذارم و یه تیکه هم گوسفندی ...با یه پیاز چوب دارچین بذار بپزه....
گندم ها ک پخت با گوشتکوب برقی کامل بکوب تا له بشه میتونی تو غذاساز هم بریزی
بعد گوشت هم کامل ریز ریش کن بریز توش هم بزن و آب گوشت هم از صافی رد کن بریز توش
یه قاشق نمک و دوقاشق روغن هم بریز و هر چنددقیقه هم بزن از این به بعدش هم زدن باعث میشه حلیم کش دار بشه
و نیم ساعت آخر یه لیوان شیر بریز
همین ...برای روغن روش هم روغن مایع رو تو ماهیتابه داغ کن و یکم دارچین بریز توش
حلیم رو با این روغن و کنجد تزئین کن