2733
2739

من واسه شب ژله ساده و پاناکوتا درست کردم دیگه  سریع میخاستم حاضر شه. به نظرم خوشمزه س و راحت 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرغ زغال چی بود

طرز تهیه اش اینجوریه که ی پیاز متوسط نگینی خرد میکنی و تو روغن تفت میدی تا طلایی بشه بعد تکه های مرغ رو که از قبل شستی میریزی تو قابلمه بهش ادویه تخم گشنیز و زیره و فلفل سیاه و دارچین و زردچوبه آسیاب شده به مقدارلازم از هر کدوم به اندازه نصف قاشق چایخوری میریزی تو قابلمه بعد سه تا حبه سیر رنده میکنیم میریزی بعدش نمک میریزی حالا یک و نیم لیوان آب میریزی تو قابلمه ات درش رو میزاری که جوش بیاد شعله رو کم میکنی و میزاری رب ساعت مرغات بپزه حالا دوتا سیب زمینی رو پوست می‌کنی و به تکه های مربعی شکل بزرگ خرد میکنی میشوری و به همراه سه تا قاشق غذاخوری آب لیمو به مرغات اضافه میکنی و اگه آب مرغات خشک شده بود نصف استکان آب جوش بریز تو قابلمه ات تا سیب زمینی ها بپزن. بعداینکه سیب زمینی و مرغات با شعله کم پختن و ابشون خشک شد با قاشق غذاتوبه مدت پنج دقیقه تفت میدی حالا اجاق رو خاموش کن و برو دنبال زغال ی زغال بزرگ رو روی اجاق بزار خوب داغ بشه به رنگ قرمز دربیاد حالا زغال رو داخل ی کاسه کوچیک استیکی میزاری و کاسه رو میزاری وسط قابلمه ات حالا دوتا قاشق روغن روی زغال داغت میریزی و دود ازش خارج میشه در قابلمه رو می‌بندی تا ده دقیقه مرغت بوی دود میگیره  کاسه و زغال رو خارج می‌کنی و مرغ زغالیت اماده است که با برنج یا نون سرو کنی.

دانشجو
2728
طرز تهیه اش اینجوریه که ی پیاز متوسط نگینی خرد میکنی و تو روغن تفت میدی تا طلایی بشه بعد تکه های مرغ ...

ممنون 

فقط دود زغال بد نیست قاطی غذا بشه و مثلا سرطان ساز باشه یا برا معده و اینا بد باشه

ممنون  فقط دود زغال بد نیست قاطی غذا بشه و مثلا سرطان ساز باشه یا برا معده و اینا بد باشه

اگه‌دائم بخوری آره خوب نیست سرطان زا میشه من همیشه که نمیخورم سالی دوبار. دوستمون گفتن غذا جدید و خوشمزه بگین منم مرغ زغالی رو گفتم آخه واقعاً خوشمزه است

دانشجو
نکات قرمه سبزی خوشمزه.واسه نیم کیلو گوشت ی پیاز متوسط و خرد شده رو تفت میدی تو روغن بعد که طلایی شد ...

ممنون عزیزم که زحمت کشیدی و این همه تایپ کردید ولی من اصلا قسمت سبزی را متوجه نشدم

2740
ممنون عزیزم که زحمت کشیدی و این همه تایپ کردید ولی من اصلا قسمت سبزی را متوجه نشدم

سبزی خشک های قورمه خوب اینجا که ما بیشتر مارک آسان هستن.بعد توی این سبزی خشک ها ساقه سبزی هم هست توش واس همین من کمی تو هاونگ سبزی هارو میکوبم ولی نه زیاد بعد تو آب جوش می خیسونم پنج دقیقه بعدش توی صافی مخصوص شستن سبزی خشک سبزی خشک های خیس شده رو میریزم و بعد با دست خوب فشارشون میدم که ابشون گرفته بشه بعدش توی روغن سرخ میکنم با شعله ملایم که رنگشون تیره بشه اما نسوزن و بوی سرخ شدن سبزی توی آشپزخونه بپیچه .همین.

دانشجو
ممنون عزیزم که زحمت کشیدی و این همه تایپ کردید ولی من اصلا قسمت سبزی را متوجه نشدم


عزیزم ایشون با سبزی خشک گفتن




شما باید سبزی تو  اگه خشکه بازاریه  حتما بشوری ک خاکش  بره

ولی خب عموما همه توفریزرشون سبزی کارد زده دارن


ما هیچوق سبزی روسرخ کرده داخل فریزر نمیزاریم و در قورمه سبزی هم تازه یافریزری هم خشک میریزیم

عطر بهتری داره



بنظرم یه لیوان روغنی ک گفتن دیه واقعا زیادیه چخبره اخه 







درتمامی خورشت ها تف دادن مهمه 

حالا ی خورشت رب 

ی خورشت سبزی

حتما حتما شما پیازتو توی همه خورشت ها رنده کن لعاب بنده زردچوبه رو با روغن و پیاز تفت بده گوشت و سبزی خشک شسته وسبزی تازه یا فریزری رو حتما بزار سرخ شه همشم باهم حدودا 20 دقیقه تا نیم ساعت شعله رو کم کن بزار ب دل خود میتونی یه قاشق کممم رب بزنی نعنا خشک هم برا رنگ و بوش یه قاشق شنبلیله خشک هم 

لوبیاهاتم ک اب کردی یا خیس نخورده است اندازه 5تا10 دقیقه بزار با آب بجوشه و آب و رنگش بریز بره بعد بریز رو سبزی و گوشتا



به هیچ عنوان در هیچ خورشتییییی آب زیاد نریز هرچقد میخاد آب خورشتت بعد در بیاد مثلا ی خط در قابلمه در نظر بگیر بگو وقتی آماده بشه باید اینقدر باشه ازون مقدار یک تا یک لیوان ونیم آب بیشتر نباید بریزی

بزار دوجوش ک زد دیه کاااامل کم کن بزار بالای 4ونیم ساعت رو گاز به دل خود بپزه در

آخر هرچی ادویه میخای بزن. مثل فلفل  یکمیییییی دارچین زنجبیل  نمک 

هیچوق لیمو عمانی و آبلیمو آبغوره نزن 

یکمی پرک لیمو تمیز شده بریز هم مزه بهترمیگیره همم تلخ نمیشه اصلا

نکات قرمه سبزی خوشمزه.واسه نیم کیلو گوشت ی پیاز متوسط و خرد شده رو تفت میدی تو روغن بعد که طلایی شد ...

منم قورمه سبزیم خیلی خوب میشه فقط من آخر سرخ کردن سبزی و پیاز دوقاشق پودر شنبلیله خشک هم میزنم و بعد هم ادویه یه رنگ سبز خوشرنگی میشه و همچنین طعمش هم عالی میشه

کاربر قدیمی هستم ولی نمیدونم چرا رمزارو هی یادم میره مجبورم کاربری جدید بزنم 😬🤔😬خداروشکر بعد ۱۴سال به آرزوم رسیدم
منم قورمه سبزیم خیلی خوب میشه فقط من آخر سرخ کردن سبزی و پیاز دوقاشق پودر شنبلیله خشک هم میزنم و بعد ...

چه خوب منم امتحان میکنم.این دفعه به قورمه سبزیم پودر شنبلیله میزنم ببینم طعمش چجوری میشه.

دانشجو
نکات قرمه سبزی خوشمزه.واسه نیم کیلو گوشت ی پیاز متوسط و خرد شده رو تفت میدی تو روغن بعد که طلایی شد ...

سبزی خشک برا قرمه سبزی؟چرا سبزی تازه نه؟فریزری

فرزندم مریضه لطفا براش دعا کنید خیلی شرایطم سخته...ورود آقا به تاپیکهام ممنوع باتشکر
سبزی خشک برا قرمه سبزی؟چرا سبزی تازه نه؟فریزری

نه فریزری خوب نیست بنظرم سبزی رو تو فریزر بزاری طعمش میره. آره سبزی تازه هم خوبه ولی من سبزی خشک استفاده میکنم.دیگه سلیقه ایه

دانشجو
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز