دسر جوجو
دسری که برای بچه ها و بزرگترهای خوش ذوق جذاب خواهد بود.
مواد لازم:[/JUSTIFY][JUSTIFY]
شکر / 10 قاشق سوپخوری[/*:m:20zb16x6]
تخم مرغ / 3 عدد[/*:m:20zb16x6]
آب / یک و نیم پیمانه[/*:m:20zb16x6]
آب لیموی تازه / 1 عدد[/*:m:20zb16x6]
آرد / 3 قاشق سوپخوری[/*:m:20zb16x6]
[/JUSTIFY][JUSTIFY]
برای تزئین:[/JUSTIFY][JUSTIFY]
پودر نارگیل / یک پیمانه[/*:m:20zb16x6]
برگه زردآلو یا قیسی / 15 عدد[/*:m:20zb16x6]
شکلات چیپس / مقداری[/*:m:20zb16x6]
[/JUSTIFY][JUSTIFY]
طرز تهیه:
ابتدا شکر، زرده های تخم مرغ، آرد، آب و آب لیمو را با هم مخلوط کرده و با مفتول یا هم زن دستی به خوبی هم بزنید. سپس این مخلوط را داخل قابلمه ریخته و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. تا زمانی که غلظت آن به حد مطلوب برسد روی حرارت هم بزنید. ( به غلظت حلوا )
داخل پیاله های خیل کوچک را با استرچ فیلم بپوشانید و سپس پودینگ به غلظت رسیده را درون پیاله های کوچک بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً خودش را بگیرد. وقتی کاملاً خنک شد، آنها را داخل ظرف سرو برگردانید. روی آنها را با پودر نارگیل بپوشانید. سپس برگه های زردآلو را به دو قسمت تقسیم کرده و در قسمت زیر به عنوان پا قرار دهید. از برگه زردآلوی برش داده شده برای نوک جوجه ها نیز استفاده کنید و برای چشمها از شکلات چیپس استفاده کنید.
[/JUSTIFY]