شروع میکنیم با آش دوغ اردبیل
دوغ یه پاکت (البته میتونید خودتون هم دوغ خونگی درست کنید بجای دوغ آماده فقط غلیظ و باشه شیرین نباشه) حالا یه تخم مرغ بهش اضافه کنید و هم بزنید این تخم مرغ واسه اینه که دوغ نبره.بعد یه قاشق آرد گندم اضافه کنید و خوب هم بزنید اندازه یه مشت برنج خام هم توش بریزید و حالا ظرفتونو بذارید. روی گاز و هم بزنید تا بجوشه وقتی به قل قل افتاد سبزیش که شامل گشنیز تره است توش بریزید در این مرحله اگه فصل سیر سبز بود که با ساقه هاش و برگش خورد شده بریزید توش که عالی میشه. اگه فصلش نیست دو حبه سیر رنده کنید و اگه اصلا سیر دوست ندارید که نریزید حالا یه مشت نخود از قبل پخته شده هم بریزید و زیرش رو کم کنید تا بپزه در عرض یه ساعت آمتده است نوش جان
کارن و کامین عزیزم مامان عاشقتونه