واقعا بعضیا تونو نمیفهمم😐😐😐آخه تو زمین مزرعه 5000هزار هکتاری کی میخواد بچه رو بدوزه آدم بزرگ گم میشه چه برسه به بچه😐
زمینی ک همش سر تا سرش علفه هم قده انسانه
درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد کقدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حالا به حال شما چه فرقی داره خودش گم شده یا دزدیدنش مهم اینه که اینه که الان اون بچه و خانوادش تو بدترین شرایط هستن چرا اصل ماجرا رو ول میکنین
«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد کقدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️
خوشبحال اونایی که میپرسن یسنا کیه، چهار روزه از نگرانی و استرس خواب ندارم براش
منی که گلستانیم و تازه امشب خبرشو دیدم😑🤦
«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
عزیزم مگ بچه چهار. ساله چقد راه میتونه بره مادرش میگه ی لحضه دخترم غیب شد خب این بچه اصلا نیم ساعت رفته پشت سرشو اصلا نگاه نکرده؟ آخه مگه میشه یعنی همینجور رفته ؟ خب اصلا درست رفته خب شب چی شب تو این تاریکی بچه راه میره ؟
اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی میخوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻
حالا به حال شما چه فرقی داره خودش گم شده یا دزدیدنش مهم اینه که اینه که الان اون بچه و خانوادش تو بد ...
اگر دزدیده شده باشه دست ی آدمی باشه ک بهش تج.اوز نکنه آدم باشه ی ذره بهتر از اینه چهار شب و روز تو بیابون باشه یا چیزی خورده باشتنش
اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی میخوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻
عزیزم مگ بچه چهار. ساله چقد راه میتونه بره مادرش میگه ی لحضه دخترم غیب شد خب این بچه اصلا نیم ساعت ...
دزدیدنش وگرنه سگا ی اثر ازش پیدا میکردن یکی میگه گرگ و کفتار خورده یکی میگه جنا بردنش تو غار این همه سگ که جنازه چندساله پیدا میکنن ی اثر کوچک پیدا نکردن ازش مطمعنن دزدیده شده الهی بگرد حال اون مادرو 😮💨
جایی را ترك کردم که در آن خوشحال نبودم و ترك آنجا نیز مرا خوشحال نکرد، اما میدانستم انسان در مکانی که بیمار شده هرگز درمان نمیشود.🌱 من احترام رو به شعورِ آدما میذارم نه سن و سالشون.🤝🏻
من تهرانم ولی اینستا تو اکسپلور پره خداکنه سالم پیدا شه،اگرم سالم نیست و فوت شده حداقل جنازش پیدا شه ...
خب من اینستا ندارم
اره واقعا چشم انتظاری سخته از یک طرفی هم امار جنایات استان گلستان یکم بالاست و واقعا ادم میترسه ولی در کل به نظر منم دزدیده سده وگرنه به قول اون کاربر تا الان باید ردی نشونه ای چیزی ازش پیدا میشه
دزدیدنش وگرنه سگا ی اثر ازش پیدا میکردن یکی میگه گرگ و کفتار خورده یکی میگه جنا بردنش تو غار این همه ...
اگر چیزی خوردتتش یعنی ی چیزی ازش نمیموند؟ چی بگم