2777
2789
عنوان

یسنا کوچولو 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2622 بازدید | 71 پست
دختر 4سالع ک‌گم شده

جدیدا اتفاق افتاده؟

جایی را ترك کردم که در آن خوشحال نبودم و ترك آنجا نیز مرا خوشحال نکرد، اما می‌دانستم انسان در مکانی که بیمار شده هرگز درمان نمی‌شود.🌱 من احترام رو به شعورِ آدما میذارم نه سن و سالشون.🤝🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر چیزی خوردتتش یعنی ی چیزی ازش نمیموند؟ چی بگم

همین دیگه مگه میشه اثری ازش نباشه هرجا بره چاه و حیوونی چیزی بازم ی اثر ازش باید پیدا بشه ک نشده خدا کنه کسی پیداش کرده باشه بردتش و خبر بده که پیش اوناس 😭

خب من اینستا ندارم  اره واقعا چشم انتظاری سخته از یک طرفی هم امار جنایات استان گلستان یکم بالا ...

کجای گلستانی که میگی پر از جنایت من خودمم گلستانم اما زیاد نیست هستا اما نه اونقدر 🤦🏻‍♀️ 

ما هیچ گاه به امروز برنمیگردیم هر چه را لازم است بردارید🫴🏼
2803
اگر دزدیده شده باشه دست ی آدمی باشه ک بهش تج.اوز نکنه آدم باشه ی ذره بهتر از اینه چهار شب و روز تو ب ...

فرقی نداره هرکدوم سختی و عذاب خودشو داره اون ادمی هم که تجاوز میکنی دست کمی از حیوون تو مزرعه نداره 

حالا اینکه هی جنجال راه بندازن دزدیدن یا گم شد یا خرس خورد یا تجاوز چیزی رو درست نمیکنه به هرحال هر کدوم عذاب روحی خاص خودشو داره

به نظرم دعا کردن الان برای دختر بیشتر از تاپیک زدن لازمه 

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
2804
لابد اینستا نمیری من از وقتی که گم شد دیدم استوری هارو چون خودم ترکمنم فک و فامیل گذاشتن 💔🤦🏻‍♀️

اره اینستا ندارم انشالله سالم پیدا بشه

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
دلم خونهه براش  اگه میتونستم میرفتم حتماااا  کااش میتونستم  پدر و مادرش الان چی می ...

من که نزدیک شهرشون هستم نرفتم اکثرا مردا میرن ولی خب این روزا هم نمیزارن آدم های زیادی‌ بیاد داخل مزرعه بخاطر دوربین های حرارتی و یه سری چیزا 

ما هیچ گاه به امروز برنمیگردیم هر چه را لازم است بردارید🫴🏼
ای خدا چقدر جدیدا این مدل اخبارا زیاد شدن من هنوز ذهنم درگیره پارسا قندیه😢

دقیقااااا هموز بهش فکر میکنم

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
کجای گلستانی که میگی پر از جنایت من خودمم گلستانم اما زیاد نیست هستا اما نه اونقدر 🤦🏻‍♀️ 

من مینودشتی هستم 

ماشاالله چند موردش رو که خودم به چشم دیدم 

واینکه علی آباد هم جرم خیز کلا استان گلستان قتل زیاده متأسفانه چون یه عده از پسراش خیلی کله خرن

2805
خوشبحال اونایی که میپرسن یسنا کیه، چهار روزه از نگرانی و استرس خواب ندارم براش

ما هم کم دغدغه نداریم خواهر ذهن منم درگیره خبرای تلخ دیگه ایه که اینروزا خبرش همه جا هست

جایی را ترك کردم که در آن خوشحال نبودم و ترك آنجا نیز مرا خوشحال نکرد، اما می‌دانستم انسان در مکانی که بیمار شده هرگز درمان نمی‌شود.🌱 من احترام رو به شعورِ آدما میذارم نه سن و سالشون.🤝🏻
من که نزدیک شهرشون هستم نرفتم اکثرا مردا میرن ولی خب این روزا هم نمیزارن آدم های زیادی‌ بیاد داخل مز ...

اهل کدوم شهری شما ؟

2801