2777
2789
عنوان

بچه های کافه وارد سوتی دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 50 پست
همون هزارتا اسم هست نمی‌دونم چی هم هستن آخرش یا زهرماره یا بی طعم😂

من خودم زخم کردم ی سری دوتا اسپرسو تک سفارش دادم ک مثلن بزنم انرژی بگیرم( دوستان میدونن چ گه مزه اس😂) ی نگاش میکردم ی ذره بغضمو قورت میدادم بعد هورت میکشیدم😂😂 ولی الان دیگ دستم اومده همشون😂😂

پروف عکس شوشومه از کنار برو که برق چشاش اتیشت نزنه 🧿🧿🧿🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بامدریت جعفری

اقا باشههه صدنفر گفتن

الان بحث سر جلالی یا جعفریه؟😂😐

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
2803
اره همینو میگم دیگه مثلا آیس لاته شیرین بخوام تو قهوش شکر می‌ریزه میشه شیرین چطور میگن نمیشه نمی‌دون ...

ببین  بیس مزش تلخه بعد اصولا لته و اسپرسو رو با شکلات تلخم سرو میکنن 

شیرین میخای نباید بری سراغشون

ببین  بیس مزش تلخه بعد اصولا لته و اسپرسو رو با شکلات تلخم سرو میکنن  شیرین میخای نباید ب ...

می‌دونم من خودم قهوه زیاد سفارش میدم با شکلات تلخ یا خودم درست میکنم ولی این چون هم سرد بود هم تلخ تصور میکردم شیرین بود فوق العاده میشد🥺

جدیی ؟؟؟ ی چنتا دیگم معرفی کن لطفا  اجی بلینگام چن نفرو عقد کرده؟؟

ببین سلیقه ای در کل ولی خب جلاتو، یا کیت کت خشمزه ان 

بلینگام کیو عقد کرده ذلیل مرده؟؟؟/؟تواز کجا شوهر منو میشناسی😡😂😂

2804
موکا که عین زهر ماره!🥴

وا شما شاید موکا نخوردین

موکا خیلی ام شیرینه و شکلات داره واسه همین شیرین خوشمزه اس

وای دهنم اب افتاد

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

وا شما شاید موکا نخوردین موکا خیلی ام شیرینه و شکلات داره واسه همین شیرین خوشمزه اس وای دهنم اب اف ...

شما با شکلات شیرین درست کن ن تلخ تا خوشمزه شه

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

2805
وا شما شاید موکا نخوردین موکا خیلی ام شیرینه و شکلات داره واسه همین شیرین خوشمزه اس وای دهنم اب اف ...

والا آیس موکا یه دفعه خوردم از تلخی و ... 

آخرین بار شد

امام حسين(ع) ثابت کرد که همیشه حق با اکثریت نیست... ظلم هم پایدار نیست اگر چه طرفداران زیادی داشته باشد!!🖤۷۲>۳۰۰۰۰
شما با شکلات شیرین درست کن ن تلخ تا خوشمزه شه

بیرون خوردم خودم درست نکردم گلی

امام حسين(ع) ثابت کرد که همیشه حق با اکثریت نیست... ظلم هم پایدار نیست اگر چه طرفداران زیادی داشته باشد!!🖤۷۲>۳۰۰۰۰
2801