2777
2789
عنوان

بچه های کافه وارد سوتی دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 50 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابا ول کن قهوه رو ورداشتن صدتا اسم در اوردن اخرشم آنووو چسبوندن کلاس میزارن😂

وای دقیقا😂😂😂

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
2803
وای😂😂😂😂یه جوک بود میگفت یارو رفته کافه گفته یدونه بت مدیرت جلالی میخوام😂😂😂

بامدریت جعفری شو من شنیدم 😂😂😂

گر بگویم با خیالت...🥺تا کجاها رفته ام؛مردمان این زمانه...سنگسارم میکنند...❤️‍🩹 تویی که میای میپرسی میگی تا کجاها رفته ای به تو هیچ ربطی نداره دنبال دعوایی تا بیام بزنم عه وسط دو نصفت کنم😈                                                                                                                                           اگه جایی دیدی باهات بحثم شد و جوابت و ندادم بدون جواب ابلهان خاموشیست 🤙🏻

این خوبه یاد سوتی خودم افتادم اشک تو چشلم جمع شد😂😂جمعه بود کافه خلوت بود با دوستم رفتیم دومین بار بود رفتیم طبقه بالاش نشستیم اخر که میخواستیم بریم دیدم فقط منو اونیم بالا هم هست خیلی زشته گفتم با خودمون ظرفارو ببریم پایین؟ 🤣🤣🤣وای میخوام بمیرم 

2804

هربار که میری یکی دو تا چیز میز امتحان کن با روی باز 

مگه همه کل عمرشون کافه نشین بودن یا از تمامی مزه خوراکی و نوشیدنی ها  از بدو تولد آشنا بودن 

باید تست کرد تا نوشیدنی ها و خوراکی های مطابق میلت 

دستت بیاد 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اون بامدیریت جعفری بود😂😂

نمیدونم با مدیریت یکی بود حالا😂😂💔

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱

من ایران زندگی نمی کنم، اینجا بستگی به کافی شاپ ممکنه تلخ یا شیرین باشه، اسما فرق بکنه، مثلا ایس کافی واقعا یک نوع نوشیدنیه و شیرینه ولی دیدم بچه ها نوشتن  ایس کافی اومجا انواع داره. 

حالا منظورم اینه که خجالت نداره، هر جایی ممکنه به جور سرودکنن و تو می تونی بپرسی و بگی چجوری می خوای

2805
من ایران زندگی نمی کنم، اینجا بستگی به کافی شاپ ممکنه تلخ یا شیرین باشه، اسما فرق بکنه، مثلا ایس کاف ...

اره همینو میگم دیگه مثلا آیس لاته شیرین بخوام تو قهوش شکر می‌ریزه میشه شیرین چطور میگن نمیشه نمی‌دونم🥲

2801