ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه
بچه ها کارشناسان تغذیه می گن روغن کنجدو فقط بیاد تو سالاد استفاده کنین حرارت بهش بخوره باعث می شه تو بدن یه سم تولید بشه که بعد ها به سرطان مبتلا می کنه خدای نکرده من اینو مطمئنم روغن کنجدو واسه سرخ کردن استفاده نکنین
شیما جان پس طب سنتی چی می گه این وسط ... طب سنتی روغن کنجد رو برای سرخ کردنی تایید کرده البته با شعله کم روغن زرد و روغن زیتون هم برای پخت و پز من فعلا کلا دارم از روغن زرد تو غذاهام استفاده می کنم به هممراه کمی روغن زیتون