2733
2739

مواد لازم:

1- مرغ : ران و سینه به تعداد قطعاتی که دوست دارید تو غذاتون باشه

2- پیاز متوسط: 1 عدد

3- سبزی :شامل جعفری،گشنیز،شوید خردشده 1.5 پیمانه

4- سیر سبز :ساطوری شده 1 پیمانه

5- خالواش یا پونه یا نعنا: 2 قاشق

6- آب غوره یا آب لیمو یا آب نارنج: بسته به ذائقه شما از 3/1 پیمانه تا 1 پیمانه کامل

7- زعفران :حل شده در آب جوش حدود 4/1 پیمانه

8- لپه: 3/1 پیمانه

9- رب گوجه فرنگی: 1 قاشق مربا خوری

10- روغن و نمک و فلفل : به میزان لازم

۱۱-تخم مرغ ۱ عدد


روش پخت:

اول مرغها رو با کمی روغن تفت بدید تا رویه شون طلایی بشه.از تو ظرف بردارید و فعلا بزلرید کنار.پیاز رو خرد کنید و تفت بدید.2-3 دقیقه بعد سبزی ها رو اضافه کنید و اونا رو هم 5-6 دقیقه تفت بدید.اونوقت چاشنی ترش وزعفران و لپه و مرغ مقدار حدود 1.5 لیوان آب رو به مواد اضافه کنید.جوش که اومدن رب رو در کمی آب جوش حل کنید و با نمک و فلفل به خورش اضافه کنید.

باید صبر کنید تا خورش جا بیفته.یعنی آب اضافه اش جمع بشه و روغنش رو پس بده.

در دستور اصلی گیلانی ها آخر کار تخم مرغ رو می زنن و روی خورش می دن و چند دقیقه دیگه می پزن

می تونید با پلو میل کنید.
روش تهیه خورش مرغ ترش

مواد لازم:

مرغ ۱عدد(حدود۱۲۰۰گرم)

سبزی خرد کرده ۷۵۰گرم

سیر ۱بوته

لپه ۱۰۰گرم

آرد برنج ۳قاشق سوپخوری

آب نارنج یا آب لیمو ۱پیمانه

تخم مرغ ۴عدد

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

روغن به میزان لازم

طرز تهیه:


مرغ را با یکی دو قاشق روغن سرخ کنید. سپس نمک، فلفل و زردچوبه را بریزید و دو پیمانه آب و لپه را به آن بیفزایید و اجازه دهید بپزد تا مرغ و لپه نیم پز شود.
سپس سیر و سبزی ریزخرد کرده شامل تره، جعفری، نعنا و گشنیز را در کمی روغن تفت دهید. سبزی آماده را داخل مرغ و لپه بریزید تا با مرغ چند جوش بزند و بپزد.
آرد برنج را در آب سرد حل کنید و کم کم در خورش بریزید. مرتب خورش را هم بزنید تا آرد برنج گلوله نشود. بعد از چند جوش تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با کمی نمک، کم کم به خورش بیفزایید. خورش را هم بزنید و در آخر،آب نارنج یا آب لیمو را به خورش اضافه کنید. بعد از چند جوش، خورش را در ظرف بکشید.
به دلخواه، مرغ را درسته یا تکه تکه در ظرف سرو بگذارید.

من برای جای ترک های پوستی بعد از زایمانم از روغن آنتی استرچ مارک برند آنانه استفاده کردم که یک برند سوییسی بود.

 برای من واقعا مثل معجزه عمل کرد. حتما تو دوران بارداری قبل از ایجادترک ها یا تا وقتی که ترک ها هنوز قدیمی نشدن و قرمز هستن استفاده کنید که زود برطرف بشه. برای ترک های ایجاد شده با چاقی یا لاغری هم عالیه. لینکشو میزارم چون میدونم دغدغه خیلی از ماماناس .

2731
خورشت مرغ ترش با آب پرتقال




مواد لازم برای دو نفر:

سینه مرغ _________________________________________________ 1 عدد کامل

آب پرتقال _____________________________________________________ 1 لیتر

پیاز ____________________________________________________ 2 عدد متوسط

گوجه فرنگی خردشده (کنسرو)________________________________ نصف قوطی

زرشک ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ نصف استکان

سبزی معطر ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ نصف قاشق غذاخوری

آویشن ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ‌نصف قاشق چایخوری

آرد ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ به میزان لازم

طرز تهیه:

سینه مرغ رو مکعبی خرد می کنیم تکه های نسبتاْ بزرگ (۵در ۵ سانتی). یک پیاز رو توی قابلمه سرخ می کنیم و زردچوبه به اش اضافه می کنیم. مرغ ها رو توی همون روغن و پیازداغ کمی سرخ می کنیم. به اش کاری و پودر سیر اضافه می کنیم و با ۱ لیوان آب پرتقال و مقداری آب می گذاریم بپزد.

جداگانه با پیاز دیگه پیاز داغ درست کنید. کنسرو گوجه خرد خرد شده رو داخل اون بریزید و بعد سبزی معطر و آویشن رو همراه مقداری آب پرتقال داخل گوجه فرنگی ها بریزید.

زرشک رو که قبلاْ توی آب ولرم مایل به سرد خیس کردید توی مایه بالا بریزید. آرد و با مقداری آب پرتقال مخلوط کنید و توی مایه بریزید. کمی به هم بزنید و بگذارید مایه بجوشه و یک دست بشه (۴۵ تا ۶۰ دقیقه).

از طرف دیگه وقتی مرغ ها پخت پیاز هاشو از تویش بیرون بریزید و مرغ و آب مرغ رو داخل مایه ای که آماده کردید بریزید و بگذارید چند جوش بزنه. من ترجیح دادم کمی خورشت آبدار بمونه ولی آبش غلیظ و یکدست باشه. برای اینکه طعمش ملس باشه ۱ قاشق غذاخوری شکر به اون اضافه میکنیم. در صورتی که طعم اش رو ترش دوست دارید شکر نریزید.

منم مثل خاله خانم دوست داشتم که فلفل دلمه ای بریزم تو خورشت ولی نداشتم! شما داشتید بریزید!‌نداشتینم نریزین طوری نیست!

خورشت رو با برنج سفید سرو می کنیم!

طرز تهیه مرغ ترش و شیرین

مواد لازم :
یک عدد مرغ خرد شده با پوست
2 قاشق غذاخوری سر پُرعسل
یک چهارم قاشق غذاخوری زنجبیل
نصف قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
سرکه 3 قاشق غذاخوری
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
آب مرغ 1 استکان
1 عدد پیاز
به مقدار لازم روغن


طرز تهیه :
- ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز به مدت 7 دقیقه بجوشانید.
- سپس مرغ را آبکش کرده و در روغن کمی تفت دهید.
- عسل، زنجبیل، پودر فلفل قرمز، سرکه، آبلیمو، آب مرغ و پیاز را با هم مخلوط کرده و با استفاده از بُرس کوچکی روی مرغ بمالید.
- مرغ را به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه ی سانتی گراد، داخل فر قرار دهید.
- مجدداً با بُرس از مواد مخلوط شده ی بالا، روی مرغ بمالید. این عمل را 6 یا 7 بار انجام دهید.
- بعد از پختن مرغ و موقع سرو ، پوست آن را جدا کنید.
2740
من این مدلش رو بلدم!

خورشت مرغ ترش

مواد لازم:
1-1/4 مرغ
2-لپه 1 پیمانه
3-آب غوره 1 پیمانه
4-نمک و فلفل به مقدار دلخواه
5- سبزی پلو با مقدار گشنیز زیاد
6-رب گوجه فرنگی 2 قاشق


طرزتهیه
1-لپه و مرغ را با مقداری آب می پزیم.
2-سبزی را خرد کرده و کمی تفت می دهیم.
3- وقتی مرغ نیم پز شد،سبزی، آب غوره،رب و نمک و فلفل را می افزاییم و صبر می کنیم تا خورش جا بیفتد.
ببین عزیزم باید بذاری مرغ با پیاز و زردچوبه و فلفل و آب زعفران بپزه بعد که پخت به ازای هر یک پیمانه برنج یک قاشق رب انار و کمی رب گوجه بریز و بعد به اندازه مقداری که میخوای برنج کته بذاری آب بریز و بعد برنجتو بریز باید مواظب باشی ته نگیره
بعد بذار دم بگیره

من اینطوری بلدم.
اصلش گردو داره توش... شوهر من عاشق این غذاس.. من سبزیشو میخرم نمیدونم چی توشه ولی گردو داره.. پیازو مرغو که درس کردی اب میریزی بعد سبزیشو..به رب گوجه و رب انار میزنی و نمک و فلفل..گردو نباشه اصلا خوشمزه نمیشه

اینستاگرام پسر خوشتیپ من https://instagram.com/ermiairandoost

من مازندرانی هستم و اون مدلی که گفتی با رب انار درست میشه رو بهت میگم.
اول مرغ رو یه کم سرخ کن و بذار کنار....تو ماهیتابه پیازداغ درست کن و بهش فلفل و زرد چوبه بزن بعدش رب انارو بریز با یه ذره رب گوجه،یه ذره که تفت دادی از رو شعله برش دار..مرغتو بذار با یه ذره آب بپزه بیست دقیقه مونده که مرغ بپزه پیاز داغو رب انارو اضافه کن تا طعمش به خورد مرغ بره..نوش جان....
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز