استفاده قطره سولفاستامید در بارداری

سلام خسته نباشید

من در هفته ۲۳ بارداری ام چشمام عفونت کرده رفتم دکتر واسم قطره سولفاستامید ۱۰ درصد داد که استفاده کنم میخواستم بدونم استفادش مشکلی برای جنینم ایجاد نمیکنه؟ در ضمن من قبلا یه سقط داشتم به دلیل اختلال کروموزومی چون گروه خونی خودم منفی و همسرم مثبت هست ممنون میشم هرچه زودتر جواب بدین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام این دارو دسته سی هست و در مواقع لزوم میشه مصرف بشه و جای نگرانی وچود ندارد